Nataša Miljković: Promeniću posao kada više ne budem mogla da se borim

Autor:

18.02.2017 16:35

Foto:

Foto:



Novinarka RTS-a Nataša Miljković (39) pred kamerama je već dve i po decenije, ali se posla još uvek nije zasitila

- Prezasićenje dolazi samo onda kad ne mogu da radim svoj posao onako kako bi želela. Mislim da mnoge moje kolege osećaju slično, kriza je udarila u naše planirane poduhvate. Prevazilazim boreći se, ali kada više ne mogu da se borim promeniću posao bez obzira na to što ga obavljam 25 godina. Bio bi to moj najveći poraz , ali i način da opstanem. Kreativne krize ne postoje, naprotiv, mislim da sam sad u naponu snage i volje - rekla je Nataša u razgovoru za Blic.

U nedavnom intervjuu za magazin Gloria lepa voditeljka je otkrila koliko izgleda jedan njen da s obzirom na činjenicu da je singl mama.

Singl mama Nataša Miljković: Karijero, sačekaj i izvini!

– Ujutru deluje predug, uveče nedovoljan. Teško je biti singl mama, teško je, uopšte, biti dobra mama, ali ako imam mir u glavi, onda se teške stvari rade lako. Ujutru se spremamo za školu i moj posao, pravim Lazaru doručak i užinu, pakujem mu knjige. On je u školi u 8.30 a meni emisija počinje u 10. Nemam vremena da se šminkam na televiziji već ustajem u pola šest i to obavim kod kuće dok on spava. Posle posla, oko četiri, odmah idem po njega, pa dalje u akciju. Često nemam snage, dok ulazim u Lazarovu školu pitam se: “Kako sad da ispunim dan, kako da mu budem zanimljiva ovo popodne”. Sve mi se čini kao nemoguće. Dogegam se do vrata njegove učionice, ali čim se on zaleti u mene, umor prestaje. A kada uveče legnem, zaspim pre nego što dotaknem jastuk. Nemam vremena za druge aktivnosti, vrlo teško prihvatam poslove sa strane, to mora da bude nešto što je ugovoreno mnogo ranije. Izabrala sam da budem prisutna u životu svog sina. Karijero, sačekaj i izvini.

Nataša Miljković: Prosečnom Srbinu nedostaje da čita pametne knjige i nešto kvalitetno da pojede

Ona je otkrila i u kakvom je odnosu sa Lazarovim tatom i bivšim suprugom, glumcem Srđanom Timarovim (40), sa kojim je provela šest lepih godina.

-Mislim da smo mi danas skoro pa najbolji prijatelji. A sigurna sam da smo najbolji roditelji.

Komentari. (0)

Loading