Nataša Bekvalac: Zašto je ljubav sa Lukom bila suđena

Autor:

23.09.2017 13:00

Foto:

Foto:



Sve je spremno za bajkovito venčanje popularne pevačice Nataše Bekvalac i njenog izabranika, beogradskog biznismena Luke Lazukića. Presrećni par je pre nekoliko dana otputovao na Ibicu gde će se, kako otkriva najnoviji broj magazina “Gloria”, na pevačicin rođendan – 25. septembra zakleti jedno drugom na večnu ljubav.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 13, 2017 at 5:56am PDT

Lepa Nata po treću put staje na ludi kamen, a venčanje će biti priređeno upravo na mestu gde je pre šest meseci njena i Lukina ljubav i počela.

Podelila sreću: Nataša Bekvalac na simpatičan način otkrila pol bebe (foto/video)

I dok s nestrpljenjem ižčekuje romantični čin  kome će prisustvovati Natašine sestre Dragana i Kristina i dvadesetak najbližih prijatelja, "novosadska barbika" je donela odluku koja je silno iznenadila njenu porodicu.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 25, 2015 at 1:53pm PDT

-Istina je da se dugo premišljala oko toga da li će uzeti Lukino prezime ili ne. S jedne strane, nije želela da se nakon trideset šest godina života odrekne očevog prezimena, jer to nije uradila ni u prethodna dva braka, ali, s druge strane, želela je da ovoga puta bude drugačije i da ovim gestom pokaže Luki koliko joj je stalo do njega - otkriva izvor blizak pevačici.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 20, 2017 at 1:31am PDT

Da pripreme teku u najboljem redu, potvrđuju snimci i fotografije koje Nataša svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama, dok na Ibicu polako pristižu i prvi gosti.

Cekamo vas?

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 20, 2017 at 5:18am PDT

Zaljubljeni par nije želeo po svaku cenu da poštuje tradiciju, pa su odmah pošto su kupili venčano prstenje odlučili da ga stave jedno drugom na ruku.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 21, 2017 at 8:55am PDT

-S obzirom na to da će svadba biti na otvorenom i da će ovo biti najsrećniji dan u njenom životu, jer pored toga što će se udati za čoveka svog života, ona je i u četvrtom mesecu trudnoće, Nataša svima priča kako jedva čeka da rodi devojčicu, koju će razmaziti - otkrivaju prijatelji lepe Novosađanke.