Nataša Bekvalac: Proslava u čast rođenja princeze (foto)

Autor:

20.02.2018 21:02

Foto:

Foto:



Nataša Bekvalac uskoro očekuje drugu devojčicu, a ponosna mama je večeras u čast dolaska na svet svoje princeze priredila zabavu za porodicu i najuži krug prijatelja.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Oct 11, 2017 at 2:58am PDT

Stižu rode: Bebi-bum od Beograda do Holivuda

Romansa između pop pevačice Nataše Bekvalac i IT stručnjaka Luke Lazukića ozvaničena je krajem septembra na Ibici, gde se par u prisustvu najbliže rodbine i prijatelja venčao.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 27, 2017 at 12:39am PDT

Nata se svom izabraniku zaklela na večnu ljubav na svoj 37 rođendan, a ubrzo zatim novosadska barbika je putem društvenih mreža objavila da čeka devojčicu. Presrećni roditelji svoju princezu očekuju u martu.

Uoči porođaja, koji s nestrpljenjem iščekuju Nataša i Luka, lepa pevačica je upriličila večeras zabavu na kojoj je s porodicom i prijateljima razgovarala o budućem srećnom događaju, ali i otvarala prve poklone za bebu.

Buduća mama u zavodljivom izdanju: Nataša Bekvalac pokazala trudnički stomačić (foto)

Sve više budućih mama širom sveta neposredno pred porođaj pravi "baby shower", proslavu u čast bebi i budućem roditeljskom životu, što je čest slučaj i kod nas. Upravo jednu takvu zabavu povodom dolaska svoje nasledice priredila je i gospođa Lazukić, a njeni prijatelji nisu odoleli da ovaj poseban događaj podele na društvenim mrežama.

Nataša, kojoj je ovo treći brak, već ima ćerku Hanu(10) iz braka sa Danilom Ikodinovićem. Hana jedva čeka da postane starija sestra, pa sa mamom već uveliko oprema sobu za bebu, nabavlja balone i plišane igračke koje će je sačekati kad stigne kući.

Kokteli, muzika, plaža i more: Nataša Bekvalac podelila nezaboravne trenutke sa Ibice (foto/video)

Lepa Novosađanka maksimalno uživa u trudničkim danima i izbegava pojavljivanja u javnosti, a kako su preneli domaći mediji, pevačica je odlučila da iz korena promeni navike i svojoj porodici obezbedi mirniji život daleko od gradske buke.

Naime, Bekvalčeva je izdala stan u Beogradu u kojem je živela sa ćerkom Hanom i suprugom Lukom  i odselila se za Novi Sad. Pevačica je završila sve radove na salašu koji je kupila u blizini srpske Atine i odlučila je da se pre porođaja odseli iz Beograda.