Nataša Bekvalac: Pripreme za venčanje na Ibici (foto)

Autor:

20.09.2017 14:11

Foto:

Foto:



Pevačica Nataša Bekvalac i njen izabranik, beogradski biznismen Luka Lazukić imaju najmanje dva razloga za slavlje. Za svega nekoliko dana izgovoriće sudbonosno "da" na mestu gde su se prvi put sreli  - Ibici, a za nekoliko meseci postaće roditelji jedne devojčice.

 Nataša Bekvalac u novoj “Gloriji”: Burme su već na rukama

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Aug 27, 2017 at 12:39am PDT


Kako otkriva najnoviji broj magazina "Gloria", Nataša i Luka, koji su pre šest meseci započeli emotivnu vezu odlučili su da se na pevačicin rođendan - 25. septembra zakunu jedno drugom na večnu ljubav.  Venčano prstenje već nose, pripreme su uveliko u toku, na Ibici su i Natašine sestre Dragana i Kristina, koje s radošću pomažu budućoj nevesti oko svih detalja.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 19, 2017 at 2:53am PDT


Na svom instagram profilu, Nataša je podelila fotografiju koja najbolje prenosi delić atmosfere i raspoloženja u "mladinom taboru".

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 17, 2017 at 4:02am PDT

- Ljubav, mir, muzika, Ibica... Da li ste spremni? - napisala je Nataša u komentaru uz fotku na kojoj je označila sestre i prijatelje.

Ali pre nego što se dan zahukta i preplave je obaveze, Nataša je ovog jutra odvojila trenutak da uživa u savršenom pogledu. Pogledu na more i voljenog čoveka.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 20, 2017 at 1:31am PDT


 - Jutra kao što je ovo... - napisala je "novosadska barbika" u komentaru uz fotku svog budućeg supruga.

Maja Gašić

Autor