Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Romantično putovanje u Amsterdam (video)

Autor:

04.05.2017 11:43

Foto:

Foto:



Prašina oko razvoda Nataše Bekvalac i Ljubomira Jovanovića još se nije slegla, a lepa Nata već uživa u novoj romansi. Desetak dana nakon što je njen brak i zvanično okončan, pevačica ne krije da ima novu ljubav.

Od danas i zvanično slobodna: Nataša Bekvalac se razvela od Ljube

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on May 3, 2017 at 12:54pm PDT

U pitanju je Luka Lazukić, IT stručnjak, suvlasnik kompanije koja se bavi programiranjem i digitalnim medijima, suvlasnik "Supermarket concept Stora" na Dorćolu i jedan od najuspešnijih mladih preduzetnika u Beogradu. Iako lepa Novosađanka ne želi da komentariše ovu vezu, par nije mogao da se sakrije od znatiželjnih očiju javnosti.

Tako ih je ekipa lista "Skandal" usnimila na aerodromu "NikolaTesla", u povratku sa trodnevnog puta u Amsterdam.

Prema pisanju lista "Skandal" par je prošle srede ujutro otišao u Amsterdam i vratio se u petak. Oboje su izgledali vrlo opušteno i nimalo zabrinuto zbog paparaca. Kako stara izreka kaže, ljubav se ne može sakriti, što potvrđuje i njihov slučaj.

Nataša Bekvalac: Početak nove romanse?

Da podesetimo, Nartaša se pre desetak dana i zvanično razvela o Ljube, a kao razlog par je naveo "nepomirljive razlike". Izvori bliski pevačici tvrde da je Nataša još pre godinu dana želela da stavi tačku na ovaj brak, ali je oklevala zbog ćerke Hane koja se vezala za Ljubu.

 

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading