Nastavlja se životna drama Marije i Marka Bulata

Autor:

13.05.2017 10:44

Foto:

Foto:



Pevač Marko Bulat (44) i njegova supruga Marija (31) u poslednja tri meseca prošli su kroz najveću životnu dramu jer je njihova prevremeno rođena kćerka Dorotea, teška kilogram i sto pedeset grama, dva meseca provela u inkubatoru i tek su pre nekoliko dana, kako su ekskluzivno otkrili za "Gloriju", roditelji mogli da odahnu i svoju mezimicu iz bolnice dovedu kući.

I kada su srećni roditelji, napokon, opustili verujući da je težak period iza njih i da mogu u miru porodičnog doma da uživaju sa svojom mezimicom, pevač je danas iznenadio svoje pratioce na društvenim mrežama kada je objavio video snimak i fotografije zapaljenog automobila.

Na snimcima se vidi da je vozilo potpuno uništeno, a značajnu štetu pretrpeo je i automobil koji se nalazio pored.

- Zapaljen auto jutros oko pet... dušmani ne spavaju. Zamolio bih organe reda da ovaj put nešto preduzmu. Dobro jutro Srbijo majko - napisao je Bulat pored fotografije.

Pevač nije naveo da li se radi o njegovom automobilu, ali je ubrzo zatim Bulatova supruga objavila video snimak uz potresnu poruku.

-U aprilu 2016 godine, u noći mog embriotransfera (vantelesne oplodnje koja nije uspela) mom suprugu je u gluvo doba noći ispred naše zgrade na Novom Beogradu ukraden automobil 2004 god. Krađu smo prijavili i do danas nas niko nije kontaktirao povodom toga. Septembar iste godine, noć kada saznajemo da postajemo roditelji smešta nam se afera kokain kojom je cela moja porodica bila u opasnosti! Puštam da psi laju, a karavani da prolaze jer beba koju sam nosila je bila iznad svega! Juče sve novine objavljuju rodjenje naseg deteta i evo... pre dva sata na istom nasem parkingu je zapaljen naš porodični automobil sa sve dečijim kolicima unutra, u vreme dok dojim svoju bebu!!! Policija je izvrsila uviđaj i nedvosmisleno potvdila da se radi o namerno izazvanom požaru!!!... Šta je sledece???!! Dođi, izadji, kazi!!! Da li će bar policija obaviti šta treba?? Ili je ovo ipak samo Srbija - napisala je Marija.

Komentari. (0)

Loading