Nakon 35. godina karijere Lepa Brena napušta estradu?

Autor:

11.12.2016 21:10

Foto:

Foto:



 

Lepa Brena ugovorila je saradnju sa Stefanom Đurićem Rastom, koji će uraditi deset pesama za njen novi, ali i poslednji album...

Oduševljena reperovim radom i hitovima koje je napisao, a posebno poslednjim albumom njegove supruge Ane Nikolić, gazdarica „Granda“ poželela je da i ona postane moderna.

Iako se ranije spekulisalo da će pevačica sarađivati s njim, kako su saznali, njih dvoje su se neposredno pred Brenin odlazak u Dubai sreli i dogovorili se o saradnji. Ono što obožavaoce najveće balkanske zvezde svakako neće obradovati jeste to da će ovo biti njen poslednji studijski album!

Lepa Brena: Osećam se moćno kao avion

- Breni se posebno svidelo to što je on za samo tri meseca uspeo da napravi hit album svojoj supruzi Ani Nikolić! Ona je najavila da će sledeće godine slaviti 35 godina karijere, kao i jubilej turneje pod nazivom „Hajde da se volimo“, uz nekoliko novih pesama. Ubeđena je da samo Rasta za tako kratko vreme može da joj napravi bombastičan album kojim će staviti tačku na svoj diskografski rad - kaže izvor za Kurir i dodaje da je reper već prionuo na posao.

Prema njegovim rečima, Brena je pre dolaska u Dubai kontaktirala s Rastom, a sutradan su imali sastanak.

- Rasta već ima dve pesme za koje smatra da bi odlično legle Breni i čim ona dođe s putovanja poslaće joj da ih posluša. Obe su bržeg ritma i mnogo drugačije od onog što je Brena do sada snimala - kaže izvor.

M G

Autor

Komentari. (0)

Loading