Nakon 13 godina: Lea Kiš Jokić napušta ružičastu televiziju

Autor:

22.02.2018 12:14

Foto:

Foto:



Nakon Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, još jedno popularno TV lice -  Lea Kiš Jokić, odlučila je da napusti ružičastu televiziju.

Prvi TV transfer u novoj godini: Jovana Joksimović i Srđan Predojević uskoro na drugoj televiziji

Voditeljka koju je publika godinama unazad gledala u "Nedeljnom popodnevu" na TV Pink, napustila je matičnu kuću.

Jednostavno, promena i prelazak na bolje. Bolje za mene. Ja sam na Pinku bila maksimalno ispoštovana i zadovoljna, ali vreme je za obostranu promenu  - izjavila je Lea za Telegraf.rs, a o tome na koju televiziju prelazi, pomalo misteriozno je rekla  da će se saznati 1. marta.

Povodom njenog odlaska sa TV Pink, gde je punih 13 godina vodila "Nedeljno popodne sa Leom Kiš", oglasio se i Željko Mitrović.

Објава коју дели Lea Kis-Jokic (@leakis.lk) дана 19. Сеп 2017. у 9:24 PDT


- Posle dugogodišnje saradnje, autorka i voditeljka Lea Kiš Jokić i najgledanija komercijalna televizija Pink, sporazumno su prekinuli trinaestogodišnju saradnju. Kako je kompanija Pink od početka godine izvršila velike promene i unapređenja programa, ovakva odluka je doneta u saglasnosti autorke i upravljačkog tima televizije. Lea Kiš Jokić je dugi niz godina bila deo Pink kompanije i našeg TV programa, te joj se zahvaljujemo na uloženom trudu i zajednički postignutim televizijskim rejtinzima - naveo je u svom saopštenju  Mitrović.
Maja Gašić

Autor