Najsrećniji dan Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića: Kad kumovi odreše kesu (foto)

Autor:

21.06.2018 17:30

Foto:

Foto:



Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića o kojem se mesecima unazad priča, u medijima je najavljivano kao svadba decenije. Spominjale su se vrtoglave sume novca koje su Boba i Brena odvojili za organizaciju, neki kažu čak i pola miliona evra, nagađali su se detalji predbračnog ugovora, a i druge "sitnice" poput one  čiju venčanicu će mlada poneti...

 Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinović: Naručena kiša i burme za početak srećnog života (foto)

Mlada je za "kumu" odabrala kolegu Acu Pejovića, a kako je svojevremeno izjavila, Aca joj mnogo pomogao na početku karijere i na ovaj način je želela da mu se zahvali. Kum je na crkveno venčanje došao u pratnji supruge Biljane.

U maniru dama plave krvi: Lepa Brena oduševila stajlingom na Aleksandrinom i Filipovom venčanju (foto)

Ipak, veću pažnju izazvao je mladoženjin kum i njegova atraktivna supruga. Košarkaški as Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin uskladili su svoje odevne kombinacije za ovu priliku.

Oboje su nosili teget garderobu i dok je Miloševo odelo dobilo sve pohvale, Jelisaveta je "popila" kritike na društvenim mrežama. Njena izazovna kreacija s dubokim šlicem ocenjena je neprimerenom za venčanje.

Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića: Raskošna venčanica i veo po ugledu na Megan Markl (foto/video)

Bez obzira na modne promašaje i pogotke, kumovi su sjajno obavili svoj zadatak. U duhu srpske tradicije, po izlasku iz crke odrešilu su kesu i zasipali zvanice novcem.

Boba Živojinović ženi prvenca: Filip i Aleksandra će imati venčanje iz bajke

Prisutni na venčanju kažu da je "kiša kovanica" bila toliko jaka da su se okupljeni oko mladenaca, pa čak i sami oni hvatali za glave kako bi se zaštitili...

 

Maja Gašić

Autor