Najpoželjniji neženje ponovo u centru pažnje: Mlada oskarovka osvojila Breda Pita?

Autor:

13.12.2017 19:17

Foto:

Foto:



Razvod Anđeline Džoli i Breda Pita i dalje ne prestaje da intrigira svetsku javnost, a od kada je slavni glumački par krenuo svako svojim putem, tabloidi se utrkuju ko će pre objaviti ekskluzivne vesti o ljubavnom životu trenutno najpopularnijeg holivudskog neženje.

Bred Pit pati za porodicom: Deca su život, ona su sve na svetu

Mediji su slavnog glumca nakon ljubavnog kraha sa Anđelinom dovodili u vezu sa brojnim svetskim lepoticama, poput britanske glumice Sijene Miler, Kejt Hadson, ali i princezom od Monaka – Šarlot Kaziragi, a prema najnovijim spekulacijama fatalni 54- godišnji lepotan utehu je pronašao u 27-godišnjoj oskarovki Dženifer Lorens.

Veza o kojoj svet priča: Bred Pit progovorio o romansi sa princezom od Monaka

Jednogodišnju vezu s filmskim rediteljem Darenom Aronofskim mlada glumica je okončala nedavno, a iako se nagađalo da je ljubav između oskarovke i 22 godine starijeg reditelja pukla upravo zbog velike razlike u godinama, holivudska lepotica u jednom od poslednjih intervjua otkrila je pravi razlog njihovog raskida..

Bred Pit u nedoumici: Sijena ili El, koju odabrati?

- Biti u vezi sa rediteljem je ipak malo drugačije, pogotovo iz pozicije glumice. Bili smo uvek zajedno tokom predstavljanja filma, pa bi se tako nakon napornog dana tokom premijera vratili u hotel i zadnja stvar o kojoj sam tada želela da razgovaram ili razmišljam bio je film. Međutim, on je samo o tome želeo da razgovara. Shvatila sam da je to njegov projekat i doživljava ga poput deteta. On ga je napisao, zamislio, uredio i usmerio, pa sam zbog toga zaista pokušavala da mu budem velika potpora, ali istovremeno molila sam Boga da barem jednu sekundu ne mislim o 'Majci' - iskreno je rekla 27-godišnja glumica i dodala kako Daren očito nije primetio koliko preteruje.

Prema rečima izvora bliskih slavnom glumcu, zainteresovanost Breda Pita za holivudsku miljenicu, navodno, traje godinama. Nakon saznanja o prekidu veze s filmskim rediteljem, Pit je odlučio da skupi hrabrost i na nagovor prijatelja kontaktira Dženifer s kojom se poslednih dana intenzivno druži.

Dženifer Lorens: Opčinjena starijim muškarcem

Ostaje još samo da vidimo kako će na ove glasine odgovoriti najpoželjniji neženja.