Najbolnija godina za Sofi Marso: Glumica ponovo suočena sa tragičnim gubitkom

Autor:

21.01.2017 17:59

Foto:

Foto:



Za francusku glumico Sofi Marso kraj godine bio je izuzetno težak. Samo nekoliko dana pre Božića preminula joj je majka koja se dugo borila sa rakom. Ovo je drugi gubitak koji je Sofi pretrpela u proteklih godinu dana.

Naime, njen bivši suprug, poljski reditelj Andžej Zulavski, s kojim ima sina, preminuo je u februaru prošle godine.

Majka slavne glumice godinama se borila s rakom pluća, koji se potom proširio na mozak. Mesecima je provela u bolnici, a Sofi je bila uz nju tokom teških hemioterapija. Ipak, ni po čemu se nije moglo naslutiti da glumica prolazi kroz pakao. Nije otkazala filmske angažmane, na kojima je uvek davala sve na sebe, a pred kolegama uvek je bila nasmejana.

Ipak, osmehu nije bilo ni traga kada je pred Božić njena majka pala u komu, a potom i preminula.

U februaru prošle godine Sofi je pretrpela još jedan bolan gubitak - smrt njenog buivšeg muža. Vezu s kontroverznim poljskim rediteljem počela je kada je imala samo 18 godina, dok je on imao 44. On je bio njen mentor, naučio ju je svemu o filmu, muzici i slikarstvu, ali njihova veza okončana je 2001, nakon što su zajedno proveli 17 godina. Navodno je razvodu kumovala njegova posesivnost i agresivnost, ali su ostali u bliskim odnosima zbog sina Vinsenta, koji danas ima 20 godina.

 

I Zulovski je izgubio bitku sa rakom. Sofi je na sahrani bila skrhana. Uprkos njihovim razmiricama, on je bio i ostao ljubav njegovog života. Sa druge strane, on je pre nego što je preminuo priznao da se nikad nije oporavio od razvoda.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading