Na Ušću se gradi mali grad pred koncert Robija Vilijamsa

Autor:

06.06.2015 17:01

Foto:

Foto:



Za predstojeći koncert svetske muzičke zvezde Robija Vilijamsa u Beogradu, 17. juna na Ušću, gradi se pravi mali grad sa binom širokom 60 metara, najavili su organizatori.

Pripreme za muzički spektakl ulaze u završnu fazu. Za tehničku realizaciju brine se čak 120 ljudi koji putuju sa popularnim pevačem na aktuelnoj "Let Me Entertain You 2015" turneji.

Savremena audio-vizuelna tehnika i scenografski elementi na Ušće dolaze u više od 30 kamiona. Zbog tako složenog produkcionog poduhvata iza scene će biti izgrađeno više od 35 različitih objekata raznih dimenzija i namena, od kancelarija i garderoba, do velikih kuhinja, prostorija za kostimografske probe i zagrevanje benda sa 20 članova.

Na bini će se naći složen sistem najmodernijih LED ekrana poput onih koji se koriste za Evroviziju i druge najveće scenske spektakle, a publika će pomoću njih moći da prati simultano brojne koreografske promene Robijevog uigranog produkcijskog tima, koji radi priprema u Beograd stiže dva dana ranije.

Zbog velikog interesovanja, na Ušću se gradi i dosad najveća tribina za sedenje od 4.000 mesta, kao i najveća VIP zona od preko 1.500 kvadratnih metara, sa separeima, barskim stolovima i osobljem.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading