Misteriozni dar buduće jetrve: Šta je Megan poklonila Kejt za rođendan?

Autor:

25.01.2017 12:06

Foto:

Foto:



Da veza glumice Megan Markl i princa Harija postaje sve ozbiljnija, potvrđuje činjenica da su se dve buduće jetrve upoznale. Naime, nedavno je Hari zajedno za devojkom posetio brata, princa Vilijama i njegovu suprugu Kejt Midlton, a povod je bio vojvotkinjin 35. rođendan. Ovom susretu, veoma važnom za kraljevsku porodicu, prisustvovala je i mala princeza Šarlot.

Princ Hari je ozbiljan: Upoznale se Megan Markli i Kejt Midlton

I dok su svi mediji pisali o ovom upoznavanju kao o velikom koraku koji samo potvrđuje Harijeve namere da vezu sa Megan kruniše brakom, postavilo se i pitanje šta je to Megan poklonila za rođendan svojoj budućoj jetrvi.

Kejt Midlton danas puni 35, a evo kako će proslaviti rođendan

Razne teorije su bile u opticaju, a budući da je Megan velika humanitarka i veoma skromna osoba, isto kao i Kejt, nakit i skupoceni predmeti su odmah odbačeni.

Sve ljubavi nestašnog princa Harija

Ono što javnost zna o devojci princa Harija, jeste da je inspiriše lepota i da je u konstantnoj potrazi za stvarima koje je inspirišu i obogaćuju život - bilo da su u pitanju knjige, putovanja ili upoznavanje različitih kultura.

Pa tako, prema pisanju britanskog lista "Sun", Kejt je najverovatnije od  svoje buduće jetrve dobila "dnevnik snova" u kožnom povezu.

Same dress same royal family thanks to @anninatarga #katemiddleton #meghanmarkle

A photo posted by HRH ? Royal watcher (@alltheroyalsoftheworld) on Nov 21, 2016 at 10:42am PST

Šta povezuje princezu Kejt i devojku princa Harija?

Šta li je to, sigurno se pitate. Dnevnik snova je zapravo običan dnevnik, ali namenjen tome da se u njega upisuje ne samo ono što osoba sanja, već ono o čemu mašta, ono što je inspiriše, ono što joj život ulepšava...

Kako je Kejt Midlton od simpatičnog devojčurka postala modna ikona

I kako britanski novinari smatraju, ovaj potez je sigurno oduševio vojvotkinju od Kembridža jer je i ona, kao Megan, veom duhovna osoba koja u svemu traži lepotu i plemenitost.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading