Mišel Vilijams se verila: Nakon smrti bivšeg verenika pronašla ljubav

Autor:

17.01.2018 18:06

Foto:

Foto:



O ljubavnom životu glumice Mišel Vilijams (36) koju je naša publika upoznala u tinejdž seriji “Dosonov svet” iz 1998, vrlo malo se zna.


Nekadašnja tinejdž zvezda koja je čak tri puta je nominovana za Oskara, ima dete sa tragično preminulim australijskim glumcem Hitom Ledžerom. Par se upoznao na snimanju filma “Brokeback Mountain”, godinu dana kasnije su se verili, a 2005. i dobili ćerkicu Matildu.

 Mišel Vilijams o životu posle smrti Hita Ledžera: Nisam očekivala da ću sama podizati dete


Veza koja je započela velikom ljubavlju, prekinula se 2007, a glasine kažu da Mišel nije mogla da se nosi sa Hitovom “tamnom stranom”. Glumac je postajao depresivan, a odao se alkoholu i opijatima. Na kraju ga je to i dotuklo. Hit Ledžer je umro 28. januara 2008. godine, nepunih godinu dana nakon što se rastao od Mišel.


Od tada se gotovo ništa ne zna o ljubavnom životu ove talentovane mlade glumice koja je briljirala u filmovima “Blue Valentine”, “My Week with Marilyn”, “Land of Plenty”, "The All the Money in the World "... 

Sve do sada... Kako prenosi  "US Weekly" Vilijamsova se već neko vreme tajno viđala sa njujorškim finansijerom Endruom Jumansom, a da je veza ozbiljna potvrđuje i činjenica da se par nedavno verio!

Објава коју дели HB MEDIA INC (@hbmediainc) дана 17. Јан 2018. у 7:00 PST


- Ona želi dobrog momka i stabilan porodičan život - rekao je izvor za "US Weekly".

Spekulacije o veridbi započele su kada se glumica pojavila na dedeli Zlatnih globusa noseći prsten sa dijamantom u obliku srca. Na pitanje da li se radi o vereničkom prstenu glumica je odgovorila da je u pitanju samo "lepo komad nakita".

Објава коју дели FemaleJungle (@femjungle) дана 16. Јан 2018. у 3:45 PST


To nije prvi put da je viđena da nosi isti prsten. Novogodišnje praznike je provela na Bahamima sa Jumansom i ćerkom Matildom.

Maja Gašić

Autor