Mirka Vasiljević: Učim decu da budu bliski, da im zajedništvo bude sveta stvar

Autor:

06.04.2017 17:16

Foto:

Foto:



Kako deci tokom odrastanja ne bi uskratila prisustvo oca, koji zbog posla živi u raznim državama sveta, Mirka Vasiljević svoje obaveze organizuje tako da porodica što češće bude zajedno, iako to iziskuje stalne selidbe.

Njen nevenčani suprug, fudbaler Vujadin Savić trenutno igra u Moldaviji, a oboje se trude da svoje troje dece odgajaju tako da deci pruže maksimum ljubavi i pažnje, ali i da ne zapostave svoje karijere, što često njihov život čini "nemogućom misijom".

Pogled zaljubljene zene ? The way she looks at him ?

Објава коју дели mirka vasiljevic (@mirkavasiljevicfans) дана 17. Јан 2016. у 12:35 PST

A to što njihova deca deo vremena provode i u inostranstvu hariznatična glumica vidi kao veliku prednost odvojenog života.

-Mislim da je to prednost, jer deci kasnije u životu neće biti problem da naprave promene. Videćemo kako će to sve funkcionisati kad krenu u školu. S druge strane, naša deca imaju dom. To je moja porodična kuća na Altini, gde živimo kad smo svi u Beogradu. U sve ostale idemo da bismo bili uz tatu i da bismo ga bodrili. Važno mi je da znaju gde im je baza, gde pripadaju - rekla je Mirka za "Gloriju".

Објава коју дели 'savicvujadin' (@savicvujadin) дана 10. Сеп 2016. у 12:31 PDT

Budući da veruje da je čvrsta porodica najveći oslonac svakom mladom čoveku, Mirka mnogo radi i na izgradnji čvrstih veza između dece.

Dugo sam želela da dobijem brata, a kad se to dogodilo, shvatila sam kolika je to prednost. Mi smo kao porodica izuzetno bliski. Mojoj deci zajedništvo mora da bude sveta stvar. Ako se nekad bude desilo da neko od njih troje ne razgovara, napraviću izraz lica od koga se i sad zalede kad urade nešto pogrešno i znaju kako iste sekunde moraju da prestanu. U tom smislu ću uticati na njih do kraja života. Nije obavezno da se čuju svakog dana po pet puta, ali moraće redovno da se posećuju. Umeju oni i da se pobiju, ali kada se desi da Andrej dobije nešto na poklon, on odmah pita zašto nisu darovani i Adrijana i Mihajlo. Sigurna sam da će u svakom slučaju njih dvojica profitirati, jer je ljubav sestre prema braći neizmerna - rekla je glumica za "Gloriju".

Komentari. (0)

Loading