Milica Dabović: Vuk i ja želimo decu što pre

Autor:

27.03.2017 22:19

Foto:

Foto:



Ljubavna veza koja je košarkašici Milici Dabović (35) izgledala kao predvorje raja, preko noći se pretvorila u pakao. Biznismen Šime Šiklić Simon (33), za koga je tvrdila da joj ga je “poslao Bog lično” i htela da se uda za njega i rodi mu decu, pokušao je da je zadavi.

Ipak, ništa nije naslućivalo kakvu dramu je Milica preživljavala, jer su odavali sliku srećnog para. Simon je bio uz svoju dragu i kad je dobijala i kad je gubila.  Njihova priča mnogima je ličila na one iz klasičnih ljubića. Bilo je samo pitanje dana kad će je zaprositi, a zašto se to nije još uvek dogodilo, sama Milica je otkrila u ekskluzivnom intervjuu “Gloriji”, kad je najavila da se posle Olimpijade u Riju povlači iz košarke.

- U poslednje tri godine plakala sam više nego u celom životu pre toga. Ipak, odlučila sam da završetak sportske karijere nameće pitanje sređivanja emotivnog života.

I tu je, kao i u drugim stvarima, bila veoma jasna.

- Rekla sam Simonu da mi da godinu fore, pa da onda pravimo bebu. To je dogovor. Hoću da putujem bez pritiska, da obiđem sva mesta koja želim. Kao sportistkinja nisam stigla da uživam u gradovima u kojima sam bila. Sve je uvek bilo isplanirano u sat. Trening, hotel, utakmica, aerodrom. Simon ima strpljenja sa mnom. Zna kako funkcionišem i poštuje moju emotivnost.

Njihova ljubavna priča je sada sasvim sigurno završena. Simon je sklopio nagodbu sa sudom i priznao krivicu za nasilje nad Milicom, a ona je u intervju za magazin "Hello" govorila  traumatičnim trenucima koji su prethodili ovim sudskim odlukama.

– Sve što mi je rekao o sebi bila je laž, počev od njegovog pravog imena, koje nije Simon već Šime, do toga da ima lažni pasoš. Takođe, njegovi roditelji uopšte ne žive u Parizu, kako mi je govorio. Lagao me je da će me voditi kod njih da ih upoznam.

Košarkašica je dodala  i to da uživa u sadašnjoj vezi i da pruželjuje brak i decu sa novim partnerom.

– Često se šalimo na taj račun. Vuk kaže da mu ne smeta jer se moj bivši uopšte ne zove tako. Ponekad mi kaže da uopšte ne moram da skidam tetovažu i da ćemo ćerki dati ime Simona. Maštamo o tome da postanemo roditelji. Oboje želimo da se što pre venčamo i dobijemo decu. On je iz korena promenio moj život i obožavam način na koji me voli i kakav je kao osoba – kaže Milica u intervjuu za magazin Hello.

Komentari. (0)

Loading