Milica Dabović: Jedva čekam da uzmem bebu u ruke i kažem "ovo je moje"

Autor:

04.07.2017 09:23

Foto:

Foto:



Trudnoća Milice Dabović nakon samo nekoliko meseci veze sa njenim izabranikom Vukom dospela je u žižu javnosti, pa su mnogi nagađali da je reč o medijskim spekulacijama, a bivša košarkašica je rešila da stavi tačku na nagađanja i progovori kako provodi trudničke dane i da sa nestrpljenjem očekuje porođaj.

@be_unique_timeless_jewelry choker, nesto in i hit ove sezone!! Zaljubljenaaaaa ???

Објава коју дели Milica Dabovic (@milicamrvica) дана 29. Јун 2017. у 7:05 PDT

- Srećna sam zbog blagoslovenog stanja. Ostvarujem se u svim pogledima, zato sam ponosna i srećna - sa osmehom počinje priču Milica i ne krije da jedva čeka ulogu majke.

- S nestrpljenjem čekam da uzmem bebu u ruke i kažem "ovo je moje". Jedva čekam. Sanjala sam taj dan. I kao što znate, volim, obožavam decu, zbog toga imam i košarkaški kamp za decu na Tari. Jedva čekam da se družim sa decom, a moje će kasnije doći - poručuje za Blic Dabovićeva, koje je nakon raskida sa Simonom Šilićem, kojeg je optužila za nasilje, uplovila u vezu sa izvesnim Vukom.

@teamfitvracar najbolji ljudi,ovde se najbolje osecam!!! ?????????

Објава коју дели Milica Dabovic (@milicamrvica) дана 26. Јун 2017. у 6:38 PDT

Budući roditelji su odabrali ime za bebu, i za dečaka i za devojčicu, zavisi kog pola bude, ali ne žele da ga otkriju javnosti.

Milica Dabović: Vuk i ja želimo decu što pre

- Smislili smo ime, ali ne mogu da otkrijem. Još ne znamo pol. Pričaju svašta, ali se još uvek ne zna sigurno. Mada, nije ni bitno da li je dečak ili devojčica - kaže bivša košarkašica koja ne skida osmeh sa lica.

Mir...ono sto svakome pripada!!

Објава коју дели Milica Dabovic (@milicamrvica) дана 13. Јун 2017. у 12:54 PDT

Pre veze sa Vukom Milica(35) je imala ljubavnu vezu jubavna veza koja je košarkašici izgledala kao predvorje raja, a onda se preko noći pretvorila u pakao. Biznismen Šime Šiklić Simon (33), za koga je tvrdila da joj ga je “poslao Bog lično” i htela da se uda za njega i rodi mu decu, pokušao je da je zadavi.

Ispovest Milice Dabović: Sve se dešava s razlogom i svi učimo iz svojih grešaka

Dani straha i terora su iza nje, a atraktivna sportistkinja sigurnost i sreću je našla uz novog partnera Vuka sa kojim će se ostvariti i u najvažnijoj ulozi - ulozi majke, o čemu je maštala još kada je u ekskluzivnom intervjuu “Gloriji”, najavila da se posle Olimpijade u Riju povlači iz košarke.

U poslednje tri godine plakala sam više nego u celom životu pre toga. Ipak, odlučila sam da završetak sportske karijere nameće pitanje sređivanja emotivnog života. Maštam o tome da postanem majka.

Komentari. (0)

Loading