Milan Vasić o svojoj idealnoj polovini: Lepa žena je pozitivna, nasmejana i prirodna

Autor:

15.02.2017 22:25

Foto:

Foto:



Glumac Milan Vasić, koji tumači lik Maneta u nastavku filma “Zona Zamfirova”, kaže da od kada je snimio novi film devojke su posebno zainteresovane za njega, prilaze mu na ulici, ali da on, ipak, traži pravu. Ne krije da je sve manje devojaka koje se njemu dopadaju jer većina njih je, kako kaže, izveštačena, kako fizički, tako i karakterom.

Milan Vasić: Da mi je Brankica devojka, ne bih to krio

Sa crvenog tepiha..Posle uspesne premijere u Sava Centru..#zonazamfirovadrugideo

A post shared by Milan Vasic (@milan79) on Jan 25, 2017 at 6:17am PST

- Ne treba meni idealna devojka jer znam da idealno ne postoji. Želim da moja buduća polovina bude fino dete, vaspitano, da ima zdrave roditelje, da je imala detinjstvo i da bude lepa. Da ume da se smeje, da voli da sluša kada neko peva i da je pozitivna. Ne bi trebalo da ima silikone, već da bude prirodna. Upravo onakva osoba koja ne preteruje kada su u pitanju veštačke stvari - objašnjava Vasić za Alo kriterijume koje bi njegova lepša polovina trebalo da ispuni.

I glumac i pevač: Milan Vasić peva temu iz nastavka “Zone Zamfirove” (video)

On priznaje da mu devojke prilaze, ali da još nijedna nije osvojila njegovo srce.

- Prilaze mi devojke i da žele da se fotografišu sa mnom. Ne mogu da kažem da me ne muvaju, ali svakako žele da ostvarimo neki kontakt. Neke dobacuju u prolazu, neke su smelije, pa mi dobace direktno, ali to sve mora da bude u granicama pristojnog - ističe glumac.

Zamisljeni Mane..jos samo par dana...i eto PREMIJEREEEE...Zona Zamfirova drugi deo...

A post shared by Milan Vasic (@milan79) on Jan 16, 2017 at 1:40pm PST

Sa druge strane, on kaže da ga roditelji, majka Olga i otac Ljuba, stalno pitaju kada će da se oženi.

- Ženim se u četvrtak, samo da prođe ovo oko film. Šalim se, naravno! Govorili su mi moji roditelji i pitali: “Kada ćeš da se oženiš više, šta čekaš?!” Ali kako su godine prolazile, nekako su prestali više da pričaju. Digli su ruke od moje ženidbe, tako da im to više nije na umu, pa su prestali da pitaju i razmišljaju o tome - kaže Vasić i dodaje da su njegovi roditelji zapravo i Manetovi roditelji u filmu.

Bojan Perić: Kako mi je “Vojna akademija” otvorila sva vrata

- Majka i otac koji se pojavljuju u jednom kadru u filmu zapravo su moji roditelji. Kažem im: “Dobro jutro, čika Ljubo i teta Olga”, a oni meni kažu: “Zdravo, sine”, a ja u privatnom životu jesam njihov sin. To je možda antologijska scena mog života, oni neće živeti dveseta godina, a to na filmu će ostati zauvek upisano.

Porodica Vasic VAM zeli dobro zdravlje,mnogo radosti i pesme u Novoj godini...SRECNA SVIMA NOVA GODINA

A post shared by Milan Vasic (@milan79) on Dec 31, 2016 at 12:18pm PST

Iako je u svojoj karijeri snimio zavidan broj serija i filmova i ostvario veliki broj pozorišnih uloga, Milan napominje da mu sve ti uspedi nisu omogućili da se obogati.

A post shared by Milan Vasic (@milan79) on Oct 19, 2016 at 6:24am PDT

- Nisam se obogatio, iako radim mnogo predstava, po dvadeset pet mesečno. Pored svega toga, zarađujem normlano, tek da imam za sebe. Nisam postao milioner, ali polako, ima vremena za to, još je rano - kaže glumac.

Komentari. (0)

Loading