Mik Džeger u novoj "Gloriji": Ljubav ne mari za godine

Autor:

10.11.2017 15:40

Foto:

Foto:



Slavni roker, frontmen Rolingstonsa, koji ima osmoro dece i jednog praunuka, 52 godine je stariji od producentkinje Nur Afalah, ali to ga ne sprečava da se zajedno provode i da potpuno zanemari dosadašnju partnerku Melani Hamrik, s kojom ima desetomesečnog sina

Vest da 74-godišnji roker Mik Džeger ima novu devojku šokirala je mnoge, čak i članove njegovog benda Rolingstons, inače navikle na orgijanja svake vrste. “Da je bar malo starija...”, rekao je Džegeru kolega Kit Ričards, čovek koga posle svih supstanci koje su decenijama prolazile kroz njegovo telo s razlogom nazivaju “najvećom ruinom rokenrola”.

Nova Mikova devojka je “taman kako treba” mlada, 22 su joj godine - mlađa je od svog dečka pune 52. Reč je o Amerikanki Nur Afalah, za koju svetski mediji navode da je filmski producent. Čini se da je ipak premlada da bi producirala filmove, ali vreme radi za nju. Pogotovo jer ima sjajno obrazovanje, studirala je pozorište, film i televiziju na slavnom Univerzitetu Južna Kalifornija (UCLA). Pre nje iste te studije i na istom mestu završile su veličine poput Bena Stilera, Frensisa Forda Kopole, Džejmsa Dina, Stiva Martina, Džerija Luisa... Nur je, očigledno, otišla korak dalje od svih njih, pa je završila u Džegerovom krevetu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. novembra!

Maja Gašić

Autor