Megan Markl u centru skandala: Nezapamćene uvrede na račun buduće princeze

Autor:

15.01.2018 18:30

Foto:

Foto:



Čini se da Megan Markl nije samo osvojila srce princa Harija i njegove porodice, već i cele nacije. Buduća princeza je toplo primljena od strane "hladnih" Britanaca koji ne propuštaju priliku da je vide uživo prilikom zvaničnih događaja...

Pripreme za ulazak u kraljevsku porodicu: Čega se Megan Markl prvo odrekla?

Ipak, čini da postoje osobe kojima smeta njeno poreklo, profesija, ali i rasa... A jedna od njih je devojka britanskog političara Henrija Boltona - Džo Marni.


Bivša manekenka i članica Nezavisne partije Ujedinjenog Kraljevstva je sa osobom (koja je želela da ostane anonimna) razmenila SMS poruke koje su dospele u ruke britanskih medija, a u kojima je iznela niz uvreda na rasnoj osnovi na račun verenice princa Harija.


Marni je napisala da će Harijeva "crnoputa verenica iz Amerike zagaditi kraljevsku porodicu svojim semenom i stvoriti mogućnost za rađanje crnog kralja".

Takođe je opisala bivšu glumicu i zvezdu serije "Suits" kao osobu koja je "opsednuta rasom" i "glupom običnjakušom". A tu se uvrede ne zaustavljaju.

Osim što je nazvala "glupom glumičicom za koju niko nije čuo", napisala je i da Markl ima "mali mozak".

Nakon ovog skandala, Bolton je javno raskinuo sa devojkom, a Marni je izbačena iz Nezavisne partije Ujedinjenog Kraljevstva.


Bivša manekenka se javno izvinila za svoje komentare navodeći da su ipak izvučeni iz konteksta, dok se kraljevska porodica za sada nije oglašavala.

Maja Gašić

Autor