Marija Šarapova: U ljubavi sa bivšim dečkom Pipe Midlton (foto)

Autor:

19.03.2018 14:35

Foto:

Foto:



Otkako je 2015. raskinula trogodišnju romansu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim (27), Marija Šarapova (30) se trudi da svoj ljubavni život drži podalje od očiju javnosti. Do sada joj je to polazilo za rukom, ali istina ipak uvek izađe na videlo.


Plavokosa Ruskinja koja je u novembru prošle godine umešana u skandal oko prodaje luksuznih stambenih objekata u Indiji, ima novu ljubav.

Slavna teniserka u centru skandala: Mariji Šarapovoj preti sedam godina zatvora

Reč je o Aleksanderu Gilksu (38), engleskom milioneru koji je ujedno i bliski prijatelj britanskih prinčeva Vilijama i Harija.

Marija i Aleksander su nedavno uslikani na losanđeleskom aerodromu i, mada još uvek nisu  potvrdili da su u vezi, sudeći po tome koliko su bili opušteni pred kamerama vrlo verovatno će se uskoro i ozvaničiti...

A post shared by home tennis (@hometennis) on Jan 30, 2018 at 8:00pm PST

U Los Anđelesu su obilazili restorane i klubove, što nije promaklo paparacima...

A post shared by Stars365 (@365stars) on Mar 3, 2018 at 1:48am PST

Osim po poznanstvu sa britanskom monarhijom, Aleksander je poznat i po tome što je bio u vezi sa Pipom Midlton, mlađom sestrom vojvotkinje od Kembridža. Ova veza je kratko trajala, a nedugo posle raskida Gilks se oženio modnom kreatorkom Mišom Nanu, od koje se razveo pre dve godine.

 

Maja Gašić

Autor