Majli Sajrus: Venčanje obavijeno velom tajne

Autor:

21.03.2018 20:25

Foto:

Foto:



Majli Sajrus i njen verenik Liam Hemsvort su zajedno skoro devet godina, i otkrivaju da je konačno povoljno vreme da se venčaju. Ali, ne žele da iznose nikakve detalje.

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана 5. Мар 2018. у 6:07 PST

Izvor otkriva da su Majli i njen izabranik, iako već dugo u vezi,  i dalje veoma zaljubljeni,  te da je vrlo moguće da će se venčati uskoro.

-Oni su zaljubljeni skoro devet godina, ali tajming nikada nije bio dobar – sve do sada. Do sada su ih sprečavale karijere, porodica i godine.

Majli Sajrus pevala u čast žrtvama pucnjave u Las Vegasu (video)

Njihove porodice su imale veliku ulogu u odlučivanju da li će se i kada venčati.

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана 4. Мар 2018. у 8:36 PST

-Iako je Majlina porodica oduvek obožavala Liama, njegovi roditelji nisu uvek bili oduševljeni ponašanjem potencijalne snajke. Majli je bila otvorena o svom korišćenju droge i alkohola, i to se nije uklapalo sa konzervativnim stilom života njihove porodice - navodi izvor blizak paru, prenosi zenskatv.

Ali kako se Majli dosta promenila u proteklih godinu dana, i smirila se, polako je krenula da osvaja članove Liamove porodice. Sada ih svi podržavaju.

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана 11. Окт 2017. у 1:35 PDT

-Majli je morala da prođe kroz fazu otkrivanja sebe pre nego što može nekome da se posveti. I sada kada je preokrenula svoj život napokon zna šta želi.

Svetska pop zvezda očarana kreacijama Ane Ljubinković

Iako Majli i Liam već mesecima nose prstenje, kako prenose strani mediji, nisu u pitanju burme već samo znak posvećenosti jedno drugome.

-Ona nosi svoj prsten, i želela je da da i on pokaže svoju ljubav i posvećenost na isti način. To što nose prstenje i imaju punu podršku porodice ne znači da će se odmah venčati. Majli funkcioniše po nekom svom rasporedu - dodao je izvor.

Објава коју дели Miley Cyrus (@mileycyrus) дана 10. Јул 2017. у 11:52 PDT

Kako on kaže, Majli ima mnogo različitih ideja vezanih za venčanje. Uvek je kreativna i smišlja nove načine kako da njihovo iskustvo bude drugačije. Vrlo je verovatno da će imati jednostavno, malo, privatno venčanje na ranču.

Pevačica najavljuje da će prijatelje i porodicu obavestiti u zadnjem trenutku.