Madoni uručeno priznanje za "Ženu godine"

Autor:

10.12.2016 15:26

Foto:

Foto:



Pop kraljica Madona je proglašena "Ženom godine" po izboru američkog muzičkog magazina " Bilbord".

-Moj uspeh je to što sam završila turneju i što sam skoro svake večeri imala nastup. Međutim, majčinstvo je najveći izazov. Biti dobra majka, kao umetnica, to je izazov  poručila je američka zvezda koja ima četvoro dece.

Iz veze s plesačem ima ćerku Lurd,  iz braka s rediteljem Gajem Ričijem  ima  sina Roka, a usvojila je i dečaka Dejvida i devojčicu Mersi.

A photo posted by George Stamenov (@jstamenov) on Nov 14, 2016 at 1:15am PST

Nakon više od 30 godina duge karijere i 300 miliona prodatih ploča, ova pevačica je progovorila o pretnji nožem, silovanju, muzičkoj inspiraciji i brojnim kritičarima sa kojima se susretala kada je kao tinejdžerka došla u Njujork.

-Jednom su me u naslovu poredili sa đavolom. Pomislila sam, čekajte malo, zar nije Prins taj koji trči okolo u mrežastim čarapama, na visokim potpeticama, dok mu zadnjica ispada na sve strane? Da, jeste on. Tada sam shvatila da žene nemaju istu slobodu kao muškarci - prisetila se Madona.

A photo posted by Madonna (@madonna) on Dec 9, 2016 at 4:29pm PST

Luiza Čikone je potom zahvalila svima koji su je sputavali tokom puta do vrha. Pevačica je zaključila da su je loši i zavidni ljudi napravili jakom ženom i velikim borcem, prenosi RTS.

Završni deo Madoninog govora obeležila je poruka koja je bila upućena svim devojkama i ženama koje se svakodnevno bore sa surovim svetom.

A photo posted by Madonna (@madonna) on Nov 17, 2016 at 5:46am PST

-Žene su bile tlačene toliko dugo da veruju u sve što muškarci govore o njima. Veruju da ne mogu same da urade nešto već da im je neophodna podrška muškarca... Kao žene, mi moramo da počnemo da vrednujemo sebe same i ono što žene oko nas rade. Potražite snažnu ženu oko sebe i sprijateljite se sa njom, napravite savez, učite od nje, sarađujte sa njom, neka vas inspiriše i prosvetli. Iskrena solidarnost među ženama je moć za sebe, poručila je Madona.

Komentari. (0)

Loading