Madona ima novog dečka i svi joj zavide!

Autor:

31.10.2016 14:12

Foto:

Foto:



Izgleda da kraljica popa Madona (58) ponovo ima mlađeg dečka. Prema pisanju britanskih medija, Luiza Čikone je u vezi sa tamnoputim srcelomcem, britanskim glumcem Idrisom Elbom (44).

Međutim, godine njenog novog izabranika nisu ono što izaziva zavisnost kod žena širom sveta. Naime, zgodni Idris je prema anketama, nebrojeno puta proglašen za najpoželjnijeg muškraca na svetu!

Glumac, koga naša publika pamti po ulozi Lutera, kontroverznog detektiva u istoimenoj seriji i zapaženoj roli negativca u američkoj seriji "The Wire" sa kraljicom popa se upoznao prošle godine tokom njene turneje "Rebel Heart".

A ovih dana par je usnimljen kako se ljubi tokom boks meča, na kojem je Elba učestvovao i sa koga će prilog biti emitovan u njegovom TV šou "Idris Elba: Fighter".

Cutting weight, two days before first fight, mind in the right place. Fear NO guy.

A photo posted by 7dub (@7dub) on Aug 22, 2016 at 1:22am PDT

Nakon meča, pevačica i glumac su otišli u restoran, a izvori bliski novopečenom paru kažu da ni Madona ni Idris nemaju nameru da se kriju od javnosti.

- Njihovo zajedničko pojavljivanje nije bilo nimalo suptilno, očigledno nisu imali nameru da se kriju. Bili su veoma otvoreni o svom odnosu - izjavio je izvor za britanske medije.

- Bili su zajedno na žurci oko sat vremena i sve vreme su se ljubakali i đuskali. Ponašali su se kao da su sami na svetu, bilo je očigledno da ih niko drugi ne interesuje.

Ove glasine podgrejala je i sama Madona svojim objavama na Instagramu. Malo-malo, pa bi pevačica objavila neki snimak glumca kako boksuje.

Idris Elba Smashes it at York Hall! ?????

A video posted by Madonna (@madonna) on Oct 28, 2016 at 5:58pm PDT

Svoj prvi susret sa kraljicom popa koji se desio na njenom koncertu, a nakon kojeg je glumac nastupio kao DJ, Idris  je opisao kao uzbudljiv.

- Bio sam veoma uzbuđen, divno sam se proveo. Madona je legenda. Pojavio sam se, upoznao jednu divnu osobu koja je već jako dugo u poslu i biće još toliko. Napravila je neverovatan šou!

Living the Dream.

A photo posted by 7dub (@7dub) on Aug 27, 2015 at 2:11pm PDT

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading