Luka Lazukić još 30 dana ne sme da priđe Nataši Bekvalac

Autor:

14.05.2018 20:13

Foto:

Foto:



Prvo osnovno tužilaštvo predložilo je sudu da Luki Lazukiću produži mere udaljenja iz stana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom pevačicom Natašom Bekvalac, koje mu ističu u sredu, 16. maja.

On se sumnjiči da je nad suprugom izvršio porodično nasilje, odnosno da joj je naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Nataša Bekvalac: Uklonila svako sećanje na ljubav s Lukom

Portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić precizirala je za Tanjug da je sudu podnet predlog za produženje obe hitne mere na još 30 dana.

Prvi osnovni sud u Beogradu će do 16. maja doneti odluku o predlogu tužioca.

Ove hitne mere, Lazikuću je izrekao sud 16. aprila u skladu sa novim zakonom za sprečavanje nasilja u porodici.

U tužilaštvu se nastavlja izvođenje dokaznih radnji povodom krivične prijave Nataše Bekvalac protiv Lazukića za nasilje u porodici, nakon čega će biti odlučeno da li će on biti optužen ili ne.

Nataša Bekvalac: Od ljubavi do mržnje za godinu dana

Lazukić na saslušanju kod tužioca nije negirao da je sukoba između njega i Nataše bilo, ali je negirao da ju je tukao i šutirao.

On je protiv supruge podneo krivičnu prijavu zbog lažnog prijavljivanja, ali će o toj prijavi tužilaštvo odlučiti nakon okončanja postupka za nasilje u porodici.

Otac Nataše Bekvalac pod istragom: Luka Lazukić tužio tasta zbog pretnji i porodičnog nasilja

Pored toga, on je podneo i krivičnu prijavu protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivicnog dela nasilje u porodici.