Ležeran i udoban dress code: Serena Vilijams otkrila tajnu sa kraljevskog venčanja (video)

Autor:

22.05.2018 16:58

Foto:

Foto:



Princ Hari i Megan Markl venčali su se u subotu 19. maja u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor, a venčanju decenije osim članova kraljevske porodice prisutvovala su brojna poznata imena iz sveta filma, umetnosti, mode, sporta, svetskog džet - seta...

Raskošno venčanje princa Harija i Megan Markl: Kraljevski par zakleo se na večnu ljubav (foto)

Među zvanicama bila je i dobra prijateljica vojvotkinje od Saseksa - teniserka Serena Vilijams, koja je u London stigla u društvu supruga Aleksisa Ohanijana.

Pipa Midlton, Opra Vinfri, Idris Elba, Klunijevi: Prve zvanice stigle na kraljevsko venčanje (foto)

Venčanica o kojoj priča ceo svet: Koji dizajner stoji iza elegantne haljine Megan Markl

Tri dana nakon venčanja, ceo svet i dalje komentariše kraljevsku ceremoniju, a slavna teniserka je odlučila da sa fanovima na društvenim mrežama podeli svoju malu tajnu.

Serena se pohvalila da je na zabavi posle  ceremonije kraljevskog venčanja ispod duge haljine nosila patike. Oficijalni deo kraljevske svadbe zahtevao je određeni dress code, po kome se od muškaraca zahtevalo da nose svečana odela ili frak, a damama je bila preporučena "dnevna haljina". Serena je ispoštovala zadata modna pravila, ali se na večernjoj zabavi presvukla i sebi dala oduška..

Žuto izdanje za kraljevsko venčanje: Amal Kluni još jednom opravdala titulu ikone stila

-Malo poznata činjenica je da često nosim patike ispod svečanih haljina - napisala je Serena koja je na Instagramu objavila video u patikama.

Otkrila je da joj je Pierpaolo Piccioli, kreativni direktor modne kuće Valentino, u posljednjem trenutku dao patike koje je obula na venčanje vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

Megan Markl: Druga mladina haljina na venčanju je potvrda da je Britanija dobila “vojvotkinju od stila” (foto)

- Rekla sam mu da bude posebno oprezan s patikama jer volim da mi je udobno tokom dugih noći - napisala je Serena koja se sudeći po udobnosti obuće koju je nosila, odlično provela na kraljevskom slavlju.