Leontina Vukomanović o ćerki: Lucija nikada ne bi nastupila u "Pinkovim zvezdicama"

Autor:

22.10.2017 14:15

Foto:

Foto:



Kompozitorka, tesktopisac i pevačica Leontina Vukomanović (47) pažnju javnosti je privukla davnih devedesetih, kada je debitovala kao autor na Muzičkom festivalu u Budvi.

Leontina o odnosu sa bivšim suprugom: Dete nam je uvek u prvom planu

- Bila sam veoma mlada kada sam počela da se bavim muzikom. Ali već tada sam sebi obećala da ću prestati da pevam kada budem prešla 30. godinu. Možda vam to zvuči previše strogo i neobično, ali meni je tada, kao mladoj pevačici, bilo neukusno da vidim neke starije koleginice koje u trci za pozicijom na sceni ne prezaju od stvari koje ne dolikuju njihovim godinama, a ni njihovom ugledu. Žena u godinama ipak treba da bude žena - prisetila se svojih početaka Leontina za "Alo!".


Nakon velikog uspeha u karijeri krajem prošlog veka i početkom ovog, Leontina je sve svoje iskustvo usmerila na negovanje mladih talenata. Godine 2006. osnovala je dečji hor "Čarolija", a poslednje tri godine je stalni član žirija dečjeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice".

Објава коју дели Leonessa Eric (@leontina012) дана 20. Окт 2017. у 12:38 PDT


O tome da li je njena sedmogodišnja ćerka Lucija, koju je rodila u braku sa kolegom Filipom Patom, nasledila mamin i tatin talenat, Leontina kaže:

- Lucija je mnogo stidljiva i uprkos talentu koji je nasledila od oba roditelja, mislim da je nikada ne biste videli na sceni "Pinkovih zvezdica". Ona voli da peva po kući, ali u javnosti to nikada ne bi uradila - kaže Leontina.

Maja Gašić

Autor