Kvin Latifa se oprašta od majke: Bila je ljubav mog života

Autor:

22.03.2018 15:20

Foto:

Foto:



Američka glumica i pevačica Dejna Ilejn Ovens, poznatija pod imenom Kvin Latifa ostala je bez najvažnijeg oslonca u životu. Njena majka Rita Ovens preminula je nakon duge i iscrpljujuće borbe sa bolešću.

- Sa bolom  i tugom u srcu  vas obaveštavam da je moja majka, Rita Ovens, danas preminula - stoji u zvaničnom obaveštenju koje je glumica poslala portalu "People" - Unosila je svetlost u živote svih koji su je poznavali. Bila je nežna ali jaka, ljupka ali odvažna, slobodnog duha ali pragmatična, žena duboke vere i sasvim sigurno ljubav mog života.

Poslednjih deset godina, Rita je patila od ozbiljnih srčanih tegoba.

- Dugi niz godina se borila sa srčanim oboljenjem, ali sada je njena bitka završena. Srce mi je slomljeno, ali znam da je ona pronašla mir. Hvala svima na ljubavi, podršci i poštovanju naše privatnosti u ovom bolnom trenutku. Puno vas voli Dejna Ovens (Kvin Latifa), zauvek ćerka Rite Ovens - zaključila je Kvin Latifa u izjavi.

 

A post shared by Queen Latifah (@queenlatifah) on Mar 21, 2018 at 8:40pm PDT

Pevačica i glumica je na društvenim mrežama objavila i kratki video napravljen od fotografija njene majke u čijem opisu stoji samo  "143" - što znači "volim te".

Maja Gašić

Autor