Kristina Mladenović i Dominik Tim: Teniserka srpskog porekla u vezi sa četvrtim igračem sveta

Autor:

16.11.2017 15:00

Foto:

Foto:



Najbolji austrijski teniser Dominik Tim, trenutno četvrti igrač sveta, u ljubavnoj je vezi sa francuskom teniserkom srpskog porekla Kristinom Mladenović.


Tim je svoju ljubavnu tajnu otkrio na ATP turniru u Londonu, nakon što se Kristina već ranije pojavila pored njega na US openu. Na ATP masters finalu u Londonu, ona je sela u Timov boks, odmah uz njegovu majku Karin.

Nakon što su austrijski mediji otkrili ovu ljubavnu tajnu, Tim je prekinuo spekulacije i poručio:

- Očigledno je, mislim da o tome ne moram ništa da govorim.

Bečki dnevnik "Hojte" posvetio je posebnu pažnju Kristini Mladenović, objavivši da su njeni roditelji 1992. emigrirali iz Srbije u Francusku, gde je ona i rođena.


Navedeno je da je Kristina od sedme godine na teniskim terenima, a od 2006. se profesionalno bavi ovim sportom, u kojem je trijumfovala na dva turnira - u Tajpeju 2012. i ove godine u Sankt Peterburgu.


Ona se sada nalazi na 14. mestu VTA liste, a prošlog juna bila je na 12. poziciji. Tim je do sada osvojio osam turnira i tako zaradio 8,5 miliona dolara, a njegova devojka 6,7 miliona dolara.

Објава коју дели Dominic Thiem (@domithiem) дана 6. Сеп 2017. у 8:39 PDT


Trener Tima Ginter Bresnik ističe da nije loše što je Kristina teniserka, jer to znači da razume ovaj sport i prihvata određene stvari.
Maja Gašić

Autor