Kristijano Ronaldo: Želim sedam Zlatnih lopti i isto toliko dece!

Autor:

08.12.2017 13:57

Foto:

Foto:



Zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo, posle pete dobijene Zlatne lopte, postavio je ispred sebe cilj da do kraja karijere osvoji još dve takve nagrade.

Ronaldo se izjednačio sa fudbalerom Barselone Lionelom Mesijem i sada dele rekord sa pet Zlatnih lopti koju tradicionalno dodeljuje francuski magazin "Frans fudbal".


- Želim da osvojim sedam Zlatnih lopti. Želim isto toliko i dece da imam - na svečanosti u Parizu je uz osmeh poručio Ronaldo koji je nedavno dobio četvrto dete, ćerkicu Alanu Martinu.

Heorhina Rodrigez: Uz dirljivu poruku Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerkice (foto)

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 25, 2017 at 1:44pm PST


Ovo nije prvi put da fudbaler daje takve utjave. Pre nekoliko meseci je za portugalski list “Correio da Manha” otkrio želi brojnu porodicu.

– Kristijaninjo (kako fudbaler od milošte zove sina Kristijana Juniora) je veoma srećan. Rekao mi je da želi da ima još braće i sestara. Želi da ih bude sedam, jer je to magičan broj. I ja se slažem s njim – ispričao je fudbaler i dodao da uživa u roditeljstvu.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 23, 2017 at 7:04am PST


Portugalac je pobedio ispred drugoplasiranog Mesija, treći je bio Nejmar da Silva iz Pari Sen Žermena. Ronaldo smatra sebe najboljim igračem u istoriji tog sporta.

- Ja sam najbolji igrač u istoriji fudbala. Ne vidim da je iko bolji od mene, niko nije postigao stvari koje sam ja uradio i uradio sam ono što drugi ne mogu - rekao je Kristijano Ronaldo za Frans fudbal.

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Nov 22, 2017 at 2:01am PST

Maja Gašić

Autor