Krisi Tajgen i Džon Ledžend uživaju u čarima roditeljstva: Prva fotografija tek rođenog dečaka (foto)

Autor:

21.05.2018 12:18

Foto:

Foto:



Manekenka Krisi Tajgen i njen suprug muzičar Džon Ledžend pre četiri dana dobili su sina, o čemu je javnost obevestila presrećna mama putem društvenih mreža, a svoju radost ponosni roditelji sada su podelili sa celim svetom te su objavili i bebinu prvu fotografiju.

Stigle rode: Krisi Tajgen i Džon Ledžend dobili drugo dete

Krisi Tajgen i Džon Ledžend: Tajna srećnog braka

Poznati par već ima dvogodišnju ćerkicu Lunu, a sada su srećni mama i tata objavili da će se njihov sin zvati Majls Teodor Stivens.

Krisi i Džon su se upoznali 2007. godine na snimanju spota za njegovu pesmu “Stereo“. Nakon 4 godine veze, Džon je kleknuo pred svoju dragu, a čarobno venčanje održano je 2013. godine na italijanskom jezeru Komo. Par je u martu 2016. godine nakon višegodišnjih pokušaja i veštačke oplodnje dobio ćerkicu Lunu Simon Stefens, koja je najradosnija što je sada dobila malog brata.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend: Presrećna mama fotografijom otkrila pol bebe (foto)

Krisi je tokom trudnoće često izjavljivala da joj je druga trudnoća bila izuzetno teška.

Volim što sam trudna. Više nego da nisam. Ali glavobolje, moj Bože, glavobolje…. Neko… molim vas, pomozite! I nemojte mi reći da pijem vodu. Ili analgetik. Ili magnezijum. Potrebna mi je magija – požalila se svojevremeno manekenka na društvenim mrežama.

Krisi Tajgen i Džon Ledžend: Nema odmora bez vodenih sportova (foto)

Tek objavljena fotografija govori da su sve muke lepe manekenke iza nje i da sada beskrajno uživa sa svojim naslednicima.