Kraljevski rođendanski poklon: Danski princ poklonio ženi ostrvo vredno 10 miliona dolara

Autor:

24.01.2017 16:04

Foto:

Foto:



Danska princeza Mari ima sve što poželi pa je čak i na vrhu lestvice najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, a sada navodno ima i ostrvo koje će nositi njeno ime

Njen suprug, princ Frederik princezu Meri je za njen 45. rođendan iznenadio posebnim poklonom, prenose svetski mediji, precizirajući da joj je kupio ostrvo za koje je platio deset miliona dolara i nazvao ga Meri.

Završena kraljevska ljubav započeta u Kosovskoj Mitrovici

Izvor blizak danskoj kraljevskoj porodici kaže da se radi o ostrvu na obali Tasmanije i tvrdi da je princ iskoristio sve svoje pregovaračke veštine kako bi nagovorio pređašnje vlasnike da mu ostrvo prodaju jer je znao koliko će to značiti njegovoj supruzi.

Naime, Meri je preklom iz Australije i jako je vezana za domovinu i baš zbog toga je Frederik želeo da to bude jedno od ostrva koje pripada Tasmaniji, australijskoj ostrvskoj saveznoj državi.

30 godina čuvana tajna: Intimna pisma Lejdi Di prodata na aukciji

Posljednja poznata kupovina nekog ostrva na tom području dogodila se 2016. godine, kada je jedan singapurski biznismen kupio “Voterhaus” za nešto više od pet miliona dolara.

Inače, princ Frederik je upoznao Meri, tadašnju marketinšku savetnicu, 2000. godina tokom održavanja Olimpijskih igara u Sidneju, a venčali su se četiri godine kasnije.

 

Komentari. (0)

Loading