Kraljevska porodica u vreme praznika: Zbližavanje budućih jetrva uz jelku i poklone

Autor:

09.12.2017 17:00

Foto:

Foto:



Desetak dana je prošlo otkako su princ Hari i Megan Markl objavili veridbu, a javnost je u međuvremenu saznala da će se par venčati u maju naredne godine, da kraljica Elizabeta najverovatnije neće prisustvovati  ceremoniji u crkvi jer se to protivi njenim načelima kao vrhovnom poglavaru crkve, da je kraljevska porodica toplo primila američku glumicu pod svoje okrilje, da su mladini roditelji oduševljeni budućim zetom... itd.

Prvi zajednički intervju Megan Markl i princa Harija: Svi detalji romanse od “sastanka na slepo” do vereničkog prstena (video)

A kako se bliže božićni i novogodišnji praznici, sve interesuje gde će ih budući mladenci proslaviti. Prema pisanju britanskih medija, Hari i Megan će najverovatnije biti gosti Kejt Midlton i princa Vilijama u njihovom domu Amner Hol u Norfolku.

Kako piše "Us Weekly", Megan i Hari će Badnje veče provesti sa kraljicom u Sandringamu, a potom će otići kod vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Princ Hari i Megan Markl: Prvo službeno pojavljivanje u javnosti (foto)

Izvor blizak kraljevskoj porodici je rekao da će se Hari sa svojom verenicom pridružiti Vilijamu i Kejt na njihovom putovanjima koje tradicionalno obavljaju u vreme praznika.

Maja Gašić

Autor