Kraj ljubavi: Nina i Branislav Lečić i zvanično razvedeni

Autor:

02.02.2017 14:40

Foto:

Foto:



Nina Radulović Lečić i Branislav Lečić stavili su i zvanično tačku na svoj osmogogodišnji brak.

Voditeljka je slobodna i sada bez dodatnog pritiska javnosti može da se posveti svom novom partneru, teniseru Filipu Krajinoviću s kojim je, kako su pisali domaći mediji,  započela vezu ubrzo nakon razlaza sa glumcem Branislavom Lečićem

My new friend ? Tnx @maske_za_telefone_pb #mickeymouse #iphone6 #blackandwhite #tnx #happy

A photo posted by Nina Lecic (@nina_lecic) on Dec 15, 2016 at 4:52am PST

Iako su je u pojedinim medijima okarakterisali kao "udatu ženu sa novim dečkom", Nina i Branislav zvanično razveli početkom decembra bez velike pompe.

Nakon osam godina braka razvode se Nina i Branislav Lečić

- Nakon što su se dogovorili da svako krene svojim putem, Nina i Leka su ostali u odličnim odnosima. U novembru, kada su medijima otkrili da se razvode, Branislav je spakovao svoje kofere i napustio njihov dom na Dedinju, a Nina je ostala sa sinom Lavom. Mesec dana kasnije, razvod je i sudskim putem okončan, te su se dogovorili da Nina ostane da živi u njihovom zajedničkom domu sa sinom i da starateljstvo nad detetom pripadne njoj - otkriva izvor blizak Lečićevoj za Blic Puls.

Leka je navodno utehu nakon razvoda pronašao kraj misteriozne brinete, dok se Nina zbližila sa teniserom Filipom Krajinovićem, sa kojim se poznaje odranije, ali su se zbližili kada je došlo ko kraha braka.

Nini su užasno smetale priče u medijima da je ona ta koja je kriva za razvod i da je Leku zamenila mlađim dečkom. Prava istina je da se Filip Krajinović i ona poznaju odranije i da joj se on našao u teškim trenucima. Istina je da se njih dvoje povremeno viđaju, ali Nina o tome ne želi više da priča. Kako je rekla bliskim prijateljima, konačno je slobodna žena i može da dozvoli da ima muškarca u svojoj blizini – rekao je izvor za Blic Puls.

Komentari. (0)

Loading