Kraj još jedne holivudske romanse: Razvode se Dženifer Aniston i Džastin Teru

Autor:

16.02.2018 10:48

Foto:

Foto:



U saopštenju se ne daje razlog rastanka, a par je naglasio da bi im draže bilo da je to ostala njihova privatna stvar, ali da su se odlučili za objavu kako bi smanjili medijska nagađanja.

Vila od 20 miliona dolara: Zavirite u luksuzni dom Dženifer Aniston i Džastina Terua (foto/video)

Bivša zvezda "Prijatelja" Dženifer Aniston i njen suprug Džastin Teru otkrili su da se razvode nakon manje od tri godine braka. Aniston (49) i glumac Teru (46) venčali su se u avgustu 2015. godine.

- Odlučili smo da najavimo svoj razvod - objavio je par u zajedničkom saopštenju. - Ova odluka je bila obostrana i donesena krajem prošle godine - dodali su.

- Mi smo najbolji prijatelji koji su se odlučili rastati kao par, i koji se vesele nastavku dragocenog prijateljstva. Učinili bismo to privatno, ali pošto industrija tračeva ne propušta priliku da nagađa i izmišlja, hteli smo saopštiti istinu - dodali su glumci.

Dženifer Aniston: Komična reakcija na prosidbu s kojom će se mnoge žene poistovetiti

Aniston je bila u braku sa Bredom Pitom od 2000. do 2005. Pre nego što će započeti vezu sa Teruom, zabavljala se s glumcem  Vinsom Vonom od 2005. do decembra 2006, a sa muzičarem Džonom Mejerom od 2008. do 2209. Sa Džastinom je započela vezu 2011, da bi se 2012 verili. Venčali su se 2012. u svojoj vili u Los Anđelesu.

Iskrena ljubav: Kako su Dženifer Aniston i Džastin Teru proslavili godišnjicu braka (foto)

Pre Anistonove, Džastin je bio 14 godina u vezi sa stilistom za kosu Hajdi Bevins.

 

Maja Gašić

Autor