Ko je pio, a ko profitirao na svadbenoj žurci Harija i Megan: Serena Vilijams otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u Vindzoru

Autor:

30.05.2018 12:37

Foto:

Foto:



Euforija oko venčanja princa Harija i Megan Markl, akoje se odigralo u subotu 19. maja u zamku Vindzor ne jenjava.

Megan Markl: Druga mladina haljina na venčanju je potvrda da je Britanija dobila “vojvotkinju od stila” (foto)


Par se pred stotinama zvanica u kapeli Svetog Đorđa i milionima koji su pratili direktan prenos venčanja kraj malih ekrana zavetovao na večnu ljubav, a proslava se nastavila na privatnom partiju koju je organizovao maldoženjin otac princ Čarls.

Vojvotkinja u centru modnog skandala: Venčanica Megan Markl je plagijat?

Venčanje decenije, pa čak i veka kako su u medijima nazvali svadbu Megan i Harija, okupilo je svetski džet-set među kojima su bili najglamurozniji holivudski par Džordž i Amal Kluni, televizijska zvezda Opra Vinfri, britanski glumac Idris Elba, omiljeni britanski par Dejvid i Viktorija Bekam, kao i mladina dobra prijateljica, teniserka Serena Vilijams koja je došla u pratnji supruga Aleksisa Ohanijana. 

Izjava koja je podelila javnost: Šta je princ Hari prošaputao Megan pre sudbonosnog “da”? (video)

Kako je protekla ceremonija u crkvi, video je ceo svet, a šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u Frogmor Hausu u Vindzoru, na privatnoj žuurci, ispredaju se razne priče. Pa se tako pričalo da je slavna teniserka Serena "udarila" po pivu, da je Džordž Kluni izdejstvovao da se gostima služi njegova brend alkoholnog pića (tekila), da je mlada održala veoma emotivan govor, Hari je birao muziku za žurku, a mikrofona se latio i ser Elton Džon. Pričalo se i da su gostima u ponoć poslužene grickalice u vidu mini-burgera i šećerne vune, pa niko nije gladan napustio žurku koja se završila u ranim jutarnjim časovima.

Namibija, Bocvana, Havaji, Irska: Zašto Megan i Hari još nisu odlučili gde će na medeni mesec

Šta je od ovih priča istina a šta laž, verovatno se nikada neće saznati, a u nameri da "spere ljagu" sa svog imena, Vilijamsova je progovorila o nekim detaljima sa ove gala žurke. Teniserka je kategorično demantovala da je igrala popularnu igru "beer pong" u kojoj se igra stoni tenis, a za svaki izgubljeni poen se pije pivo.

Ležeran i udoban dress code: Serena Vilijams otkrila tajnu sa kraljevskog venčanja (video)

-  To je budalaština, ja čak uopšte ne pijem pivo - rekla je teniserka za Asošijeted pres na Fenč openu i dodala da su ove priče veoma zabavile nju i njenog supruga Aleksisa.

Prijatelji Megan Markl na mukama: Da li sada treba da ti se klanjamo?

- Većina tih priča nije ni blizu istine - zaključila je Serena.

Kraljevska venčanja u poslednjih 70 godina: Od Elizabete do Megan – čija haljina je najlepša? (foto)

Maja Gašić

Autor