Kim Kardašijan izazvala gnev Amerikanaca: Starleta pozirala kao prva dama Amerike (foto)

Autor:

30.08.2017 12:30

Foto:

Foto:



Stilzovana kao nekadašnja prva dama, Džeki Kenedi Onazis, obučena u belu haljinu sa visokim okovratnikom iz H&M, dugačkim belim rukavicama i frizurom u istom stilu, Kim Kardašijan se pojavila na naslovnoj strani magazina "Interview" zajedno sa svojom ćerkom Nort. U septembarskom izdanju magazina predstavljene su kao prva dama i prva ćerka, a u istom izdanju se nalazi i članak o Mišel Obami.

Ponovo na meti kritika: Dnevno izdanje Kim Kardašijan otkrilo previše! (foto)


Kim je za časopis govorila i o glasinama da će se njen suprug Kanje Vest 2020. godine kandidovati za predsednika, kao i o roditeljstvu, prenosi N1.


Na društvenim mrežama su se pojavili negativni komentari. Pobune je bilo oko toga zašto se uopšte starleta obukla kao Džeki Kenedi, a i zato što na fotografijama deluje da joj je koža dodatno potamnjena. Još jedno pitanje bilo je i zašto je mala Nort obučena kao služavka.


- Ona je podcenjena, pogrešno shvaćena i neosporno fascinatna. Verujemo da ste već ranije čuli za Kim Kardašijan  - piše u komentaru oficijalnog instagram profila ovog magazina, koji je na neki način pokušao da opravda ovu spornu naslovnicu koja je izazvala gnev Amerikanaca.

Podsećanja radi, slične kritike su se u javnosti pojavile kada je Kardašijan – Džener porodica pozirala kao "Prva porodica Amerike" u oktobru 2015. godine na naslovnoj strani magazina "Cosmopolitan".

Maja Gašić

Autor