Kejt Midlton: Trudna vojvotkinja zbog kape od 240 funti na meti kritika (foto)

Autor:

30.01.2018 17:30

Foto:

Foto:



Brojna udruženja za zaštitu životinja munjevito su reagovala na najnovije fotografije princa Vilijama i njegove supruge Kejt.


Prinčevski par je u okviru evropske ture po Švedskoj i Norveškoj danas boravio u Stokholmu, a u centru pažnje je bila odevna kombinacija lepe vojvotkinje od Kembridža.


Naime, Vilijam i Kejt su prisustvovali sportskom događaju na ulicama Stokholma, a na radost prisutnih i sami su se okušali u hokeju.

I dok su okupljeni bili oduševljeni njihovom neposrednošću, na društvenim mrežama su "pljuštale" kritike.

Lepoj Kejt koja bi za koji mesec trebalo da se porodi zamereno je što je nosila kapu s pravim krznom. Kako su modni znalci ocenili, radi se o vunenom modelu robne marke Judžinija Kim, a koje na vrhu ima pompon od lisičjeg krzna i koja u slobodnoj prodaji staje 240 funti.

Ovim povodom oglasila i Kensingtonska palata koja je negirala da je sporna kapa, odnosno pompon, od pravog krzna, već je u pitanju vrlo vešta imitacija...

Za sada su se strasti malo stišale, mada na društvenim mrežama još uvek ima onih koji zastupaju teoriju da ova firma ne pravi modele od veštačkog krzna...

Maja Gašić

Autor