Katarina Šišmanović: Neću više raditi, umorila sam se

Autor:

23.01.2017 16:26

Foto:

Foto:



Katarina Šišmanović (33)  je jedno od prepoznatljivih lica televizije Pink,  gde je gotovo čitavu deceniju vodila emisiju "Sve za ljubav". Ipak, u njenom životu dogodile su se velike promene,  u periodu od samo nekoliko meseci napustila je “Sve za ljubav” a zatim je okončala višegodišnju emotivnu vezu s Goranom Stamenkovićem, vlasnikom Emotiona.

I kako to obično bude, jedna promena povuče i drugu, pa je lepa voditeljka odlučila da se posveti obrazovanju i upisala se na master studije na Fakultetu političkih nauka.

Katarina Šišmanović: Kraj velike ljubavne priče


- Istekao mi je ugovor sa "Emotionom", ne radim više tamo i neću voditi "Sve za ljubav". Neću više raditi, odlučila sam da napravim pauzu. Upisala sam master na političkim naukama i želim malo da se odmorim. Umorila sam se posle devet godina putovanja -
rekla je Katarina Šišmanović za "Blic".

Voditeljka je iskrenoj ispovesti za "Gloriju" govorila o emotivnom krahu.

– Teško sam podnela razlaz, ali sam bila spremna na njega. To je bila najbolja odluka donešena bez suza, rasprava, priča. To je trenutak gde donesete odluku kao zrela osoba. Ništa nije lako kada se prekine, ali kada shvatite da je to jedina opcija, onda treba završiti tu epizodu. Često kažu da vam nedostaje kamen koji vam ispadne iz džepa posle šest meseci. Naravno da mi nedostaje i da boli.

Napuštanje emisije “Sve za ljubav” bio je nekako logičan tok događaja.

Brankica Sebastijanović i Milan Vasić: Novi omiljeni filmski par


– Goran i ja smo uvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se poklopilo, desilo se u različitim terminima, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. On će uvek biti moj veliki prijatelj i bitan deo mog života, ali, doneli smo odluku da je ipak bolje da svako ode na svoju stranu. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem je da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života.- rekla je Katarina tada za magazin Glorija.

-Mislim da je došlo vreme promene u mom životu jer sam dugo to radila i ne mogu da kažem da mi je ponestalo izazova, ali sam osetila unutrašnju promenu i da je vreme da se u mom životu desi nešto novo. Stavila sam tačku na to poglavlje mog rada. Da, kroz emisiju sam postala bolja osoba, naučila sam da uvek saslušam i drugu stranu. Opet, osetila sam potrebu za nečim novim i mislim da bi i emisiji, ukoliko se nastavi sa emitovanjem možda bila potrebna neka nova energija. Zahvaljujući emisiji “Sve za ljubav” stekla sam veliko životno i profesionalno iskustvo, ali kao što sve ima svoj početak, jednako tako ima i svoj kraj. Mislim da je bitno prepoznati trenutak kada je kraj nečemu i da baš tada možda zatvorimo jedna vrata da bi nam se otvorila druga.- dodala je atraktivna voditeljka.

Komentari. (0)

Loading