Karl Lagerfeld otvoreno o bivšoj ljubavi: Beskrajno sam ga voleo, iako sam znao za njegovu vezu sa Sen Loranom (foto)

Autor:

11.08.2017 16:51

Foto:

Foto:



Čuveni nemački dizajner Karl Lagerfeld retko priča o svom ljubavnom životu, ali je u knjizi "Jacques de Bascher, dandy de l'ombre" progovorio o svom bivšem dečku Žaku de Bašeru. Reč je o Francuzu koji je bio poznat po eleganciji, razvratnim zabavama i oštrom jeziku. Lagerfeld tvrdi da nikad nisu imali seksualne odnose iako su tokom 70-ih i 80-ih godina bili zajedno 18 godina.

#KarlLagerfeld#designer#icon#chanel#Choupette#2013s#PierreEtGilles#

Објава коју дели Andres Cuesta Corral (@andrescuestacorral1195) дана 11. Авг 2017. у 6:13 PDT

-Beskrajno sam voleo tog dečka, ali nismo imali fizički kontakt - rekao je Lagerfeld.

Direktor "Chanel"-a je ostao veran svom dečku, uprkos njegovoj aferi s Iv Sen Loranom. Žak je preminuo 1989. godine u 38. godini od AIDS-a, a Lagerfeld je spavao pored njegovog bolničkog kreveta.

Jacques de Bascher - Dandy #jacquesdebascher #karllagerfeld #fashionicon #paris #lover

Објава коју дели Persephone Kessanidis (@persekess) дана 31. Мај 2017. у 4:12 PDT

Lagerfelda je privukla Žakova dekadencija i neodoljiva divlja strana. Njih dvojica su bili potpuno različiti.

- Naravno da sam znao za njegovu vezu sa Sen Loranom, Iv mi je bio blizak prijatelj više od 20 godina. Pjer, Loranov dugogodišnji partner, je izmislio priču da ja stojim iza te afere kako bih destabilizovao modnu kuću Sen Loran - kazao je dizajner.

Iako je bio svestan Žakove divlje strane, zažmurio je na njegov promiskuitet i perverzne tendencije koje su uključivale i zaključavanje Sen Lorana u ormar, što je bio deo njihovih seksualnih igrica.

-Želeo sam da vidim samo njegovu dobru stranu. Nisam bio svestan onoga što je bilo u senci. Uvek bi mi rekao šta je radio kad nisam bio tu, ali ja nikada nisam postavljao pitanja - rekao je Lagerfeld.