Kao dete bila je zlostavljana: Bolno priznanje bivše Diznijeve zvezde

Autor:

10.01.2018 17:33

Foto:

Foto:



Mlada američka glumica, bivša Diznijeva zvezda Bela Torn otkrila je na Instagramu da je kao dete bila seksualno zlostavljana. Iako je o tome već progovorila nedavno na Twitteru, sada je otkrila detalje.

Bela Torn: Da nisam postala glumica moja porodica završila bi na ulici

Објава коју дели BELLA (@bellathorne) дана 8. Јан 2018. у 2:17 PST

-Bila sam seksualno i fizički zlostavljana dok sam odrastala, otkad pamtim sve do svoje 14. godine. Tada sam konačno smogla hrabrosti da zaključam vrata sobe i sedim pored njih. Celu prokletu noć, čekajući da neko još jednom iskoristi moj život. Uporno sam čekala da to prestane i konačno je prestalo. Ali, nisu svi toliko srećni da se izvuku živi. Molim vas da danas ustanete za svaku dušu koja je zlostavljana. Nikad nisam znala šta je ispravno, a šta nije dok sam odrastala. Nisam znala da je osoba koja mi se noću šunja po sobi jako loša osoba - napisala je zvezda serije ‘Shake It Up’ i time podržala inicijativu Time’s Up.

Објава коју дели BELLA (@bellathorne) дана 25. Дец 2017. у 2:41 PST

Glumica je ranije otkrila da je u svet filmske industrije ušla kako bi pomogla svojoj siromašnoj porodici. Bela u svom obraćanju nije otkrila ime svog zlostavljača.

Објава коју дели BELLA (@bellathorne) дана 26. Дец 2017. у 11:45 PST

Oko tristotinjak žena u Holivudu, filmskih umetnica uključujući Riz Viderspun i Emu Stoun pokrenule su inicijativu ‘Time’s Up’ kojom žele da pomognu ženama zlostavljanim na poslu. Između ostalog, pružaju pravnu pomoć ženama koje sebi finansijski ne mogu da priušte tužbe.