Kameron Dijaz: Sa osmehom na licu donela najtežu odluku

Autor:

12.03.2018 18:44

Foto:

Foto:



Kameron Dijaz (45), glumica koja je svetsku slavu stekla ulogom zanosne plesačice u komediji "Maska", a kasnije se dokazala i kao izvrsna komičarka u "There's Something About Mary",  "Holliday", "What Happens in Vegas", dugo je u Holivudu važila za jednu od onih zvezda koje nikako da se "skrase".

Inspirativna poruka Kameron Dijaz neudatim ženama

Posle nekoliko dužih veza sa kolegama Džastinom Timberlejkom i Džaredom Letom, u svojoj 43. godini i svega 17 dana nakon veridbe, Kameron se udala za muzičara Bendžamina Medena, frontmena benda “Good Charlotte”.

I mada je jako dugo tvrdila da za sreću nije neophodno da imate decu, u poslednje veme je "promenila" ploču. Ona i Bendži već neko vreme pokušavaju da zasnuju porodicu, zbog čega glumica poslednje četiri godine nije gotovo ništa snimala. I, mada se već nekoliko puta proturale lažne vesti da je zatrudnela, od bebe za sada ništa.

Želja za porodicom je upravo i bila presudna da donese tešku odluku koja će mnoge njene fanove rastužiti. Kako prenose svi svetski mediji, Kameron je nakon skoro 20 godina duge karijere odlučila da se penzioniše.

- Pre neki dan smo bile na ručku, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na film. Iskreno, ja bih volela da se vrati, ali ona je odlučna u tome da je završila sa glumom. Jednostavno više ne želi da snima. Srećna je životom koji trenutno vodi i zaista ne znam šta bi neko trebalo da joj ponudi da se vrati filmu - izjavila je glumica Selma Bler, njena bliska prijateljica, dodavši da je Dijazova izgledala istinski srećna i da sve vreme nije skidala osmeh s lica.

Maja Gašić

Autor