Kako zanosna Šeherezada izgleda kad se reflektori ugase

Autor:

30.09.2016 19:53

Foto:

Foto:



Za prelepu tursku glumicu Berguzar Korel (34)  većina žene misli da je srećnica  jer je udata za slavnog Halita Ergenča, koji tumači lik sultana Sulejmana u seriji "Sulejman Veličanstveni", a ona u toj sreći i te kako uživa.  U rodnoj zemlji ona predstavlja ikonu stila a obožavaoci prate svaki njen korak sa pažnjom.

Čuvena Šeherezada iz serije  "Hiljadu i jedna noć" uzor je ženama i devojkama u Turskoj, a o njenim elegantnim izdanjima se danima govori.

Kada prati svog supruga ona je savršeno doterana u dugim elegantnim haljinama i besprekornom šminkom na licu.


Ipak, jedna fotografija na njenom Instagram profilu otkriva da ona, kao i sve druge žene ponekad sebi da oduška. Visoke potpetice zameni udobnim patikama, a balske haljine jednostavnim farmerkama. Ovo izdanje turske glumice su njeni obožavaoci oduševljeno dočekali, pa Berguzar Korel slobodno može da predahne i uživa u opuštenom odevanju.

Berguzar Korel i Halit Ergenč su glumili zajedno u seriji "Hiljadu i jedna noć" kada su se zaljubili jedno u drugo , a ubrzo i venčali

- Halit je zaista ljubav mog života. Kada sam ga upoznala imao je 32 ili 33 godine i bio je veoma drugačiji nego sada. Ja sam imala 21. Da smo tada započeli vezu, možda Halit ne bi postao moj muž. Zatim smo se sreli na snimanju serije 1001 noć, zaljubili se jedno u drugo i venčali se. Nakon što smo se upoznali, puno vremena smo provodili zajedno. Naša veza započela je u pravo vreme, na način koji je i trebao - rekla je Berguzar za časopis Marie Claire. 

Imaju šestogodišnjeg sina Alija.

Komentari. (0)

Loading