Kako kraljica Elizabeta izbegava zamku neugodnih razgovora

Autor:

07.02.2017 19:59

Foto:

Foto:



Britanska kraljica Elizabeta II državni je poglavar sa najdužim stažom, na tronu je već punih 65 godine i tokom tog vremena  obavljala je raznovrsne službene poslove i posećivala brojna društvena događanja. Kako to obično bude na okupljanjima sa puno ljudi, uvek se nađe neko ko bi želeo da razgovara, a kraljica nije baš uvek raspoložena za razgovor pa zato ima razvijenu čitavu strategiju kako da izbegne razgovore koji joj ne prijaju.

Najvažnija životna lekcija: Porodične vrednosti kojima Kejt Midlton uči decu

Suptilno, kako i dolikuje kraljice ona obaveštava svoje da joj razgovor ne prija.

Torba

Kraljica gotovo ništa ne radi slučajno, pa ako vam se učini da na televiziji vidite kako jednostavno prebacuje torbicu uz ruke u ruku, ona ima značajnu poruku za svoje osoblje. Strani mediji prenose da pripadnici njenog obezbeđenja, jako dobro znaju da ovaj suptilan znak govori da razgovor mora biti prekinut. Zato joj prilaze sa već unapred spremljenim izgovorom.

Deca kao i sva druga: Kejt otkrila šta Džordžu i Šarlot izmami osmeh

       Prsten

Još jedan znak govori da kraljica Elizabeta želi da njeno osoblje interveniše. Naime, oko vladarka Britanije vrti prsten na ruci, ona u stvari kaže da ne želi da učestvuje u razgovoru.

Da li su kraljičini trikovi  zaista razotkriveni pa sada mora da smišlja nov način da se spasi iz dugih razgovora koji joj ne prijaju, ili je ovo samo jedna šala onih koji budno prate život u Kensingtonskoj palati, ostaje nam da vidimo...

Komentari. (0)

Loading