Kako je Miloš Teodosić proslavio momačko veče (foto)

Autor:

20.06.2017 12:06

Foto:

Foto:



Venčanje koje Srbija s nestrpljenjem iščekuje - glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića, zakazano je za nedelju, a mladenici poslednje pripreme privode kraju...

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Venčanje zakazano za jun

Kako običaji nalažu, mladoženja je sa prijateljima proslavio momačko veče, a slavlje je upriličeno daleko od Beograda, u luksuznoj vili na Drini.


Kako prenose domaći mediji, kuća i imanje su bili pod nezapamćenim merama obezbeđenja, čisto da nepozvani i neželjeni gosti ne bi mogli da svrate i pokvare slavlje.

- Teo se odlično proveo sa prijateljima. On nije želeo da mu iko pokvari momačko veče pa je angažovao obezbeđenje. Pilo se i veselilo do kasno u noć, a svi gosti su bili odlično raspoloženi. Teovi drugari su za njega pripremili posebno iznenađenje koje ne mogu da vam otkrijem šta je u pitanju. On je sve vreme bio raspoložen i sve je proteklo u najboljem redu - rekao je za "Blic" dobro obavešten izvor.

A kako su se momci proveli u Drinskoj kući, otkrio nam je sam mladoženja fotografijom koju je objavio na instagramu.

A post shared by Milos Teodosic (@milosteodosic4) on Jun 19, 2017 at 12:53pm PDT


- Momački večeramo pred nedelju koja sledi - napisao je Teo.

Venčanje, koje će se odigrati 25. juna u jednom ekskluzivnom restoranu na Senjaku, prisustvovaće oko 200 zvanica, mahom iz sveta sporta i glume, kao i Jelisavetina i Miloševa rodbina. Milošev kum će biti fudbaler Marko Pantelić, dok je Jelisaveta za kumu izabrala drugaricu iz školskih dana -  Dijanu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading