Kako je Džared Leto od fotomodela postao reditelj

Autor:

24.02.2017 10:48

Foto:

Foto:



Holivudski glumac i muzičar Džared Leto režiraće film o otmici Pati Herst, naslednici novinskog magnata Vilijema Randolfa Hersta, po čijoj životnoj priči je Orson Vels 1941. snimio remek-delo "Građanin Kejn"

Proveren recept za osvajanje Oskara: Red suza, bolesti i fizičke transformacije

Leto je do sada igrao u više od 30 filmova, a to će biti njegov rediteljski prvenac.

Orson Vels "Građanin Kejn"

Nosiće naziv "77" i biće smešten u 1974. godinu, u vreme kada je Pati kidnapovala teroristička grupa Simbiotička armija, pišu Novosti.

Ona je kasnije prihvatila ideale za koje se pomenuta grupa borila i zajedno s njom učestvovala u kriminalnim i terorističkim akcijama. Operativci Ef-Bi-Aja su je uhvatili u septembru 1975, a tokom suđenja, koje je započeto 15. januara 1976, klinički psiholog Margaret Singer borila se za blagu kaznu. Uprkos tome što je kod nje prepoznat klasičan primer stokholmskog sindroma, osuđena je na 35 godina zatvora. Međutim, predsednik Džimi Karter joj je smanjio kaznu, pa je nakon nešto manje od dve godine puštena na slobodu, da bi krajem januara 2001. bila i potpuno pomilovana od strane tadašnjeg lidera SAD Bila Klintona.

Njegovo ime je Bond, Džejms Bond: Ko će biti sledeći agent 007?

Scenario filma potpisuje Dejvid Mathus, a među producentima će se naći Dik Volf, Toni Ganc i Džared Leto.

Datum početka snimanja, kao i planirane premijere, još uvek nije poznat.

Long hair don't care xo @carrera

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on Feb 20, 2017 at 4:55pm PST

Američki glumac i muzičar, pevač alternativni rok bend "30 Seconds to Mars" Džared Leto karijeru je započeo kao fotomodel da bi kasnije prešao na studije umetnosti, filma i videa. Slavu je stekao ulogom Džordana Katalana u seriji "Moj takozvani život“, a glumio je u filmovima: Borilački klub, Girl, Interrupted, Soba panike, American Psycho, Aleksandar, Requiem for a Dream, Gospodar rata, Mr. Nobody i Chapter 27.

U filmu "Poslovni klub Dalas" 2013. godine igra pored Metjua Mekonahija i Dženifer Garner, gde dobija ulogu tranvestita koji je oboleo od HIV-a. Zbog uloge Leto je morao da oslabi 20 kg, kako bi na najbolji način izneo rolu koja mu je donela najznačajnije filmske nagrade, između ostalog i Oskara.

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on Dec 12, 2016 at 9:53am PST

Nikol Kidman: Priča i glumci svaki projekat čine velikim

Inače, od kada se poznati holivudski par Džoli - Pit razveo, i nakon što se u javnosti pojavile glasine da se Bred viđa sa Kejt Hadson, Anđelina je, navodno u vezi upravo sa Džaredom sa kojim je inače bliska prijateljica gotovo dve decenije.

Anđelinini prijatelji su otkrili da se ona tajno viđa s Džaredom, koga je upoznala tokom snimanja filma “Girl, Interrupted”, a dodatno su se povezali i intenzivno družili 2003. godine tokom snimanja filma “Alexander”.

Komentari. (0)

Loading