Kako je Bijonse unela razdor u brak popularnog voditelja (video)

Autor:

17.12.2017 12:35

Foto:

Foto:



Popularni voditelj i komičar Džejms Korden i njegova supruga Džulija ovih dana su svoju četvoročlanu porodicu uvećali za još jednog člana. Ćerkica je stigla nekoliko nedelja pre vremena, a sreću roditelja je umalo pokvarila pop i r'n'b diva Bijonse.

Zapravo, ne ona lično, već pominjanje njenog imena. Poznati voditelj je otkrio u svom tok-šou "Late Late Night Show With James Corden" da je želeo da ćerkicu nazove Bijonse.


- Svi znate kako to izgleda. Držimo je u rukama prvi put, plačem ja, plače supruga, plače beba. Prilazi nam lekar i pita kako će se zvati. Kroz suze odgovaram "Bijonse". Mojoj ženi to nije bilo smešno, a morao sam i da otrčim na drugi kraj sale jer je sestra to ime već počela da upisuje u karton -  objasnio je 39-godišnji komičar i dodao - Prišao sam sestri i rekao "Izvinite, samo je jedna Bijonse".

Nakon ovog ispada sa Bijonse, poznati voditelj koji je široj publici poznat po "carpool kakaoke" video klipovima u kojima sa velikim svetskim zvezdama peva njihove najveće hitove dok se voze kolima, dodao je i da se on i supruga još uvek nisu dogovorili oko imena bebe.

Maja Gašić

Autor