Kad se konferencija za medije pretvori u zabavu: Novak predstavio svog novog "prijatelja" (foto)

Autor:

07.06.2017 09:15

Foto:

Foto:



Vremenska prognoza za utorak nagoveštavala je da će biti problema sa odigravanjem mečeva planiranih za taj dan na Rolan Garosu, ali su igrači uprkos tome bili primorani da provedu vreme u kompleksu.

Mats Vilander: Novak je ratnik, ponovo će biti najbolji na svetu

Na kraju se ispostavilo da četvrtfinalni dueli singla u muškoj konkurenciji Đoković - Tim i Nadal - Karenjo Busta moraju da budu prebačeni za danas, kada su na programu i preostala dva duela Marej - Nišikori i Vavrinka - Čilić.

??#rolandgarros #rg17

Објава коју дели Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) дана 2. Јун 2017. у 9:47 PDT

Neplanirano slobodno vreme srpski teniser je iskoristio da nastavi reklamnu kampanju za svog novog sponzora “Lakost” pa je tako na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju uz kratku priču.

Džentlmenski gest našeg teniskog asa: Od Novaka ruže za koleginice (foto)

- Krokodil je održao konferenciju za štampu gde je objavio da će ubuduće provoditi manje vremena u vodi i da će biti više prijateljski nastrojen prema ljudima i životinjama. Takođe je uspeo da oporavi svoje čeljusti u Cryo komori - napisao je Nole.

Novak Đoković postao je zaštitno lice renomirane kompanije za proizvodnju sportske opreme "Lakost" (Lacoste), a najbolji srpski teniser 22. maja, na svoj 30. rođendan ozvaničio je saradnju sa novim sponzorom.

Drugom teniseru sveta ugovor sa akutelnim sponzorom, japanskim brendom "Uniklo" (Uniqlo) ističe 30. juna.

#Nole Def. #RamosVinolas @rolandgarros

Објава коју дели Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) дана 4. Јун 2017. у 12:04 PDT

Đoković će brend Lakost predstavljati i van terena.

Rođendan koji će pamtiti: Jelenin poklon je Noleta doveo do suza

Iz te kompanije naveli su da su izuzetno zadovoljni što su angažovali Novaka Đokovića kao globalnog ambasadora. Kako su istakli, Rene Lakost, legendarni teniser i osnivač brenda i najbolji srpski teniser su dve legende koje dele iste vrednosti, fer-plej, istrajnost i eleganciju.

Komentari. (0)

Loading