Jelisaveta Orašanin: Romantično putovanje, pa venčanje (foto)

Autor:

02.06.2017 16:17

Foto:

Foto:



Jelisaveta Orašanin svaki slobodan trenutak, kada joj to poslovne obaveze dozvole, koristi da negde otputuje.

Lepa glumica poznata je kao neko ko obožava putovanja, a svoje utiske sa egzotičnih tura, ali i obilazaka evropskih gradova rado deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

#paris #travel

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) дана 31. Мај 2017. у 1:04 PDT

Iako se bliži dan kada će svom partneru Milošu Teodosiću izgovoriti sudbonosno "da", Jelisaveta i njen izabranik po svemu sudeći pripreme oko svadbe prepustili su profesionalcima, a oni koriste prilikuda da uživaju i odmore se pre tog važnog dana.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić: Prave stvari se dešavaju brzo

Nakon velikog uspeha serija "Vojna akademija" i "Ubice mog oca" kao i brojnih obavezda u pozorištu, Jelisaveta je odlučila da se malo opusti i prepusti čarima romantičnog Pariza. Ona i Teodosić čuvaju svoju intimu daleko od očiju javnosti, a tome su ostali dosledni i sad, tako da nije poznato da li je glumica u gradu svetlosti sa svojim verenikom, ili je u pitanju poslednje devojačko putovanje sa drugaricama. U svakom slučaju, mlada glumica zna kako da odlazak u francusku prestonicu iskoristi na najbolji mogući način, o čemu svedoče i njene fotografije.

#fashion#paris#streetstyle

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) дана 2. Јун 2017. у 1:50 PDT

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić u vezi su nekoliko meseci, a iako su mnogi mislili da veza glumice i kapitena naše košarkaške reprezentacije neće potrajati, desilo se ono najlepše – njih dvoje će se venčati 25. juna. Svadbi će prisustvovati oko 200 zvanica, mahom iz sveta sporta i glume, kao i Jelisavetina i Miloševa rodbina, a svečani čin biće u jednom elitnom beogradskom klubu na Senjaku.

Vuk Kostić: Više me uzbuđuju poslovni izazovi nego priče o Jelisavetinoj svadbi

Kako se nezvanično čuje, među gostima će biti selektor Saša Obradović, Teove kolege, bivši i sadašnji košarkaši: Marko Jarić, Nenad Krstić, Stefan Marković, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović i Miroslav Raduljica, kao i fudbaleri Dejan Stanković i Marko Pantelić, koji je “viđen” da bude mladoženjin kum. Jelisaveta je poželela da tog 25. juna uz nju budu sve kolege sa klase glume na Fakultetu dramskih umetnosti, od Nine Janković Dičić, Tamare Dragičević, Petra Benčine, preko Ivana Mihailovića i drugih, ali i njen bivši dečko Vuk Kostić. Navodno, njega je prvog i pozvala jer su posle petogodišnje veze ostali u divnim, prijateljskim odnosima.

Komentari. (0)

Loading