Jelena Tomašević: Kćerku učim da bude hrabra i skromna

Autor:

27.09.2017 12:56

Foto:

Foto:



Svet oko nas možemo da menjamo tako što počinjemo od sebe - poručuje Jelena Tomašević koja je u skladnom braku sa glumcem Ivanom Bosiljčićem i sa kojim ima petogodišnju kćerku Ninu.

- Moji roditelji, bake i deke su vrlo držali do tradicionalnih vrednosti, pa su meni i bratu sve to preneli na nivou običaja i obeležja. Naravno da ćerku Ninu učim pravoslavlju, kao što su nam sva pokolenja u pravoslavlju odrasla, tako i mi poštujemo naše duhovno nasleđe. A što se same vere tiče, mislim da je to intimna stvar svakog pojedinca i da ona treba da se oseti u srcu i da se neguje - kaže Jelena Tomašević za “Blic“ koja ističe da joj je sada najvažnije da je njena i Ivanova ćerka vesela i zdrava.

Pevačica i glumac ne vole da eksponiraju svoje dete i smatraju da će Nina uskoro sama odlučiti da li želi da se slika u javnosti

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić proslavili šest godina braka: Nijedan dan ne prođe bez bar jednog dobrog trenutka

- Nina je dobro i poslušno dete. Mnogo voli decu i sada dok je mala zaista je najbitnije da je zdrava i vesela. Volela bih kad poraste da bude dobar i pošten čovek, da bude vredna i da se bori za svoje ciljeve. Da bude hrabra i skromna, a nežna i neustrašiva u isto vreme - ne krije Jelena.

Šestu godišnjicu braka glumačko-muzičarski par proveo je letos u Grčkoj zajedno sa petogodišnjom mezimicom. Bilo je tu i nekih darova, ali najvrednijim smatraju, kako je par otkrio za "Gloriju", to što su uspeli da celo leto budu zajedno. Što i ne čudi ako se uzme u obzir da je Ivan ranije često bio odsutan zbog poslovnih obaveza u Rusiji, gde je snimao seriju “Hotel Rusija”.

Ivan Bosiljčić: Držao sam oči otvorene i srce spremno da prepoznam Jelenu i Ninu kad se pojave

- Naš zajednički stav je da koliko god i kad god se to može, svaki dan treba slaviti. Ima i teških perioda u svačijem životu, ali ako obratite pažnju, nijedan dan ne prođe bez bar jednog dobrog trenutka. E, za taj momemat moramo da se držimo i da ga slavimo - rekao je Ivan za "Gloriju"